Duru: "Tesis sorunumuza bizi Silivri Stadı'ndan çıkaranlar çözüm bulmalı"

Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru, bu akşam düzenlediği basın toplantısında tesis ihtiyaçları hakkında konuştu. “Biliyorsunuz Silivrispor’un stadı vardı. O stat başka bir proje için boşaltıldı. Orada bizim Silivrispor Kulübü sporcularının kaldığı, yemek yiyip istirahat ettiği bir tesisimiz var. Olmazsa olmazımız. Mecbur olması gerekiyor. O tesisi bizim tabi ki kısa bir süre içinde boşaltmamız gerekiyor ki oradaki yapılanma, hizmet devam etsin fakat buna bir alternatif üretilmeli” diyen Duru, “Bu tesis bir yere taşınmalı ya da Silivrispor’a yeni bir tesis yapılmalı. Bunu biz yapamayız. Bizi oradan kim çıkartıyorsa onların yapması lazım” şeklinde konuştu.

Duru: "Tesis sorunumuza bizi Silivri Stadı'ndan çıkaranlar çözüm bulmalı"
Editör: Yaz Dostum
01 Nisan 2022 - 21:43 - Güncelleme: 01 Nisan 2022 - 21:51
Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru ve yönetimi, bu akşam bir basın toplantısı düzenleyerek kulübün gidişatı, sorunları ve talepleri hakkında açıklamada bulundu. Bu çerçevede kulübün tesis ihtiyacını dile getiren Başkan Duru, yöneticilere önemli bir hatırlatma yaptı.

“SPORCULARIMIZIN KULLANDIĞI TESİSİ BOŞALTMAMIZ GEREKİYOR”

Duru, şöyle konuştu:

Biliyorsunuz Silivrispor’un stadı vardı. O stat başka bir proje için boşaltıldı. Tribünler falan yıkıldı. Orada bizim bir tesisimiz var; Silivrispor Kulübü sporcularının kaldığı, yemek yiyip istirahat ettiği, her takımın ihtiyacı olan bir tesis. Olmazsa olmazımız. Mecbur olması gerekiyor. O tesisi bizim tabi ki kısa bir süre içinde boşaltmamız gerekiyor ki oradaki yapılanma, hizmet devam etsin.

“TESİS BAŞKA BİR YERE TAŞINMALI VEYA SİLİVRİSPOR’A YENİ BİR TESİS YAPILMALI”

Fakat buna bir alternatif üretilmeli. Bu tesis bir yere taşınmalı ya da Silivrispor’a yeni bir tesis yapılmalı. Bunu biz yapamayız. Bizi oradan kim çıkartıyorsa onların yapması lazım. Nasıl yapalım, bunca şeyle mücadele ediyoruz? Yer gösterilsin, yer tespit edilsin bu tesis taşınsın ya da daha profesyonel, daha güzel bir tesis yapılsın. Tesis dediğimiz sadece lojman, atla deve değil.

“ALTYAPIDAN SPORCU ÇIKARMAK İÇİN TESİS GEREKİYOR”

Gönül ister ki Silivrispor Kulübü’ne özel olarak içinde 3 tane idman sahası olan, dinlenme salonları olan, fitness salonları olan tesisler yapılsın… Bizde o zaman altyapıdan sporcu çıkartırız ama herkes “Altınordu sporcu çıkartıyor” diyor ya, bu işler öyle olmuyor. Tesis lazım onun için. Tesis yok. Tesisi yöneticiler yapamaz. Siyasi kanallarla beraber bu işi götürmemiz lazım. Devletin yapması lazım. Silivrispor Kulübü’ne ait bir yatacak yer istiyoruz yani biz, yıkıldığı zaman. Bu herhalde yapılır diye düşünüyorum ben. Sadece hatırlatma olarak alınsın.

Haber : Hazal BAŞARAN

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum