Ekrem Kanburoğlu, Silivri'de CHP'den Aday Adayı Oldu

Ekrem Kanburoğlu, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Ekrem Kanburoğlu, Silivri'de CHP'den Aday Adayı Oldu
Editör: Yaz Dostum
25 Kasım 2023 - 19:23 - Güncelleme: 25 Kasım 2023 - 19:40
CHP’den Silivri Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Ekrem Kanburoğlu, bugün CHP Silivri İlçe Başkanlığına giderek resmi başvurusunu yaptı. Kanburoğlu, başvuru dosyasını CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Yönet, Lütfü Vardar, Ömer Ercan, Ersin Taşkın ve partidaşlarının eşliğinde İlçe Başkanı İbrahim Kömür’e teslim etti.


 
“İLÇEMİZE HİZMET ETMEK İÇİN ÇIKTIĞIM BU YOLDA DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Silivri’ye hizmet etmek için ve Silivri’nin kentleşme vizyonuna katkı sağlamak amacıyla CHP’den Silivri Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olduğunu belirten Ekrem Kanburoğlu, yaptığı açıklamada; "Yıllardır gönül verip mücadelemizi sürdürdüğümüz partim CHP'de şimdi yeni bir kulvarda edindiğim tecrübeleri sahaya yansıtabilmek gayesi ile bu yola çıktım. Bana inanan, güvenen, bugüne kadar her zaman yanımda olan başta ailem ve partidaşlarım olmak üzere herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Yolumuz açık olsun...” dedi.

KANBUROĞLU HAKKINDA


15.07.1976 Silivri/Gümüşyaka doğumlu. Evli ve 2 çocuk babası. İnşaat işleri ve çiftçilikle uğraşıyor. Uzun yıllardan bu yana CHP’de siyaset yapıyor. Gençlik Kolları, Belde Başkanlığı, İlçe Başkan Yardımcılığı, Mahalle Başkanlığı gibi çeşitli kademelerde görev aldı.

Haber : Hazal BAŞARAN



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum