Maşalacı'nın Minik Öğrencilerinden Silivrispor'a Tam Destek

TFF 3. Lig 3. Grup da mücadele eden Silivrispor'a moral vermek ve futbolcu abilerinin yanlarında olduklarını hissettirmek amacıyla Özel Hüma Maşalacı Anaokulu'nun minik öğrencileri ilçemizin takımına forma ve atkı desteğinde bulundular.

Maşalacı'nın Minik Öğrencilerinden Silivrispor'a Tam Destek
Editör: Yaz Dostum
21 Kasım 2023 - 18:39 - Güncelleme: 21 Kasım 2023 - 18:43
Özel Hüma Maşalacı Anaokulu'nun minik öğrencileri TFF 3. Lig 3. Grup da mücadele eden Silivrispor Kulübü'nün Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. İlçemizin takımına olan sevgilerini göstermek, futbolcu abilerine moral vermek ve yanlarında olduklarını hissettirmek amacıyla kulübe forma ve atkı desteğinde bulunan minik öğrenciler, kamuoyu tarafından bu hareketleriyle büyük takdir topladılar.

Konuyla ilgili açıklamalarında Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu, minik öğrencilerle birlikte kendilerine destekte bulunan kurum idarecileri ve öğretmenlerine de ayrıca teşekkür ederek şunları aktardı:

"İlçemizin minik yüreklerinin temel eğitiminin verildiği Özel Hüma Maşalacı Anaokulu ilçesinin kulübünün yanında olduğunu tescilledi. Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Maşalacı'nın sahibi olduğu Maşalacı Anaokulu öğrenci, öğretmen ve idarecileri de Silivrispor'a forma desteğinde bulundu. Minik Yüreklere Silivrispor forması çok yatıştı. Teşekkürler Maşalacı Ailesi..."

Haber: Batuhan Güçlü

YORUMLAR

  • 0 Yorum