Cumhur İttifakı paydaşlarından Sami Barlas Silivri Belediye Başkanlığına talip

Silivri Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili ve aynı zamanda İBB Meclis Üyesi Sami Barlas, 16 Kasım Perşembe günü Silivri Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı müracaatını gerçekleştirecek.

Cumhur İttifakı paydaşlarından Sami Barlas Silivri Belediye Başkanlığına talip
Editör: Yaz Dostum
14 Kasım 2023 - 22:34 - Güncelleme: 16 Kasım 2023 - 19:06
Silivri Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili ve aynı zamanda İBB Meclis Üyesi Sami Barlas, 31 Mart 2024 Pazar Günü gerçekleştirilecek olan; Yerel ve Mahalli İdari Seçimlerinde Silivri Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını duyurdu. Barlas, başvurusunu 16 Kasım Perşembe günü, saat 15.00’da AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Binasında yapacağını bildirdi.

Sami Barlas, 31 Mart 2019'da yapılan yerel seçimlerde de  Silivri AK Parti'nin Belediye Başkan Aday Adaylarından idi.

SAMİ BARLAS KİMDİR?

1969 yılında Silivri'de doğdum. İlköğretimimi Beyciler, ortaöğretimim Binkılıç'da, Lise eğitimimi Silivri Lisesinde tamamladı. Lise eğitiminin ardından Trakya Üniversitesi, Kırklareli Meslek Yüksek Okulunu İnşaat Teknikerliği bölümünü tamamladım. Üniversite eğitiminin ardından kendi aile şirketimizde müdürlük yapmaya başladım. 18 yıldır ticaretle uğraşıyorum ve birçok STK'da gönüllü olarak görev aldım bunların yanı sıra, Silivri Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyesi ve SİAD Yedek Yönetim Kurulu üyesiyim. Ticari hayatımın yanı sıra 5 yıldır siyasetle de ilgilenmekteyim ve AK Parti Silivri İlçe Teşkilatında 4 yıl Köy Komisyonunda koordinatörlük, Yönetim Kurulu Üyeliği ve son olarak AK Parti Silivri İlçe Başkan Yardımcılığı görevi ile birlikte Yerel Yönetimler Birim Başkanlığı yaptım.
Evli ve 2 çocuk babasıyım. İyi derecede Almanca bilmekteyim.


Haber: Hazal BAŞARAN

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum