CHP Silivri'nin yeni İlçe Başkanı İbrahim Kömür

Berker Esen’in Parti Meclisi’ne seçilmesi ile boşalan CHP Silivri İlçe Başkanlığı görevine, asil yönetim listesinde yer alan İbrahim Kömür getirildi.

CHP Silivri'nin yeni İlçe Başkanı İbrahim Kömür
Editör: Yaz Dostum
13 Kasım 2023 - 21:37 - Güncelleme: 13 Kasım 2023 - 21:43

CHP Silivri İlçe Başkanlığı, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kaydetti:

“Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Yönetimi olarak, İlçe Başkanımız Berker Esen’in Parti Meclisi’ne seçilmesi ile boşalan İlçe Başkanlığı görevine, önümüzdeki kritik süreçlere kimin liderlik edeceğini, yeni başkanımızı görüşmek amaçlı yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

İl kongresi ve kurultay sürecine dair fikir alışverişlerinde bulunulan toplantıda Genel Başkanımız Özgür Özel’in ve İl Başkanımız Özgür Çelik’in liderliğinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun meclis üyesi üstünlüğüyle iktidarını sürdürmek ve Silivri Belediyesi’ni 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde tekrar almak için tüm örgütümüz ile birlikte, birlik ve beraberlik içinde çalışacağımızı kuvvetle ifade ettik.

Yaklaşık 3 saat süren yönetim kurulu toplantımızda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu Silivri’de birinci çıkarmak ve Silivri Belediyesi’ni geri almak için örgütümüze liderlik etmesi konusunda oy birliği ile İbrahim Kömür ismi üzerine karar verdiğimizi Silivri kamuoyuna mutlulukla duyuruyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü olarak, yeni başkanı ve yönetimiyle, Ankara’ya gönderdiği örgütümüzün gururu Berker Esen ile her zamankinden daha güçlü ve daha kararlı olarak Silivri’de emanetimizi geri almak üzere yorulmak bilmeden sahada olacağımızı kamuoyuna belirtiyoruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum