Odak Koleji'nde Kurs Kayıtları Başladı

Silivri’nin Değeri mottosu ile faaliyet gösteren Odak Koleji, öğrencilere yönelik mesleki-teknik, el emeğini değerlendirme, kişisel gelişim ve hobi kursları düzenliyor.

Odak Koleji'nde Kurs Kayıtları Başladı
Editör: Yaz Dostum
13 Kasım 2023 - 13:55 - Güncelleme: 13 Kasım 2023 - 14:01
Odak Koleji’nin onlarca farklı branşta açtığı kursların yeni dönem kayıtları başladı. Öğrencilere yönelik hobi, el sanatları, meslek edindirme, spor ve kişisel gelişim alanında düzenlenen kurslar Cumhuriyet Mahallesi, Toydemir Sokak, No: 1 Silivri adresindeki okul binasında verilecek.

ÖZEL BRANŞ KURSLARI İLE DOLU DOLU EĞİTİM

Maker Atölyesi’nden Moda Tasarımı ve Tezhip Sanatı’na, Robotik Kodlama’dan Temel 3D Modelleme’ye, İleri 3D Modelleme’den Grafik Tasarım ve Video Efekt’e, Web Tasarım ve Programlama’dan Basketbol’a, Voleybol’dan Modern Dans’a, Jimnastik’ten Okçuluğa, Piyano’dan Drama’ya kadar pek çok ilgi çeken kurs programlar arasında bulunuyor.


DETAYLI BİLGİ İÇİN ARAYABİLİRSİNİZ

Odak Koleji’nde hem öğretici hem de yetenek geliştirici birbirinden farklı kurslar için yepyeni bir dönem başlıyor. Kurs programları okul bünyesinde bulunan spor tesisleri ve alanında uzman eğitmenler ile gerçekleştirilecek. Kurs dönem tarihleri ve başvuru bilgileri için 0 542 727 63 25 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

Haber : Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum