Elginkan Vakfı'ndan Cumhuriyet Mahallesi'ne 10 Derslikli Kreş

Bugün gerçekleştirilen Aralık Ayı Meclis Toplantısının 2. Birleşiminde Cumhuriyet Mahallesi, 2029 ada, 5 parseldeki belediyemiz taşınmazı üzerine Elginkan Vakfı- Ümmehan Elginkan Çocuk Yuvasının, Elginkan Vakfı tarafından şartlı bağış karşılığında yaptırılması ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşüldü.

Elginkan Vakfı'ndan Cumhuriyet Mahallesi'ne 10 Derslikli Kreş
Editör: Yaz Dostum
11 Aralık 2020 - 15:42
Bugün gerçekleştirilen Aralık Ayı Meclis Toplantısının 2. Birleşiminde Cumhuriyet Mahallesi, 2029 ada, 5 parseldeki belediyemiz taşınmazı üzerine Elginkan Vakfı- Ümmehan Elginkan Çocuk Yuvasının, Elginkan Vakfı tarafından şartlı bağış karşılığında yaptırılması ile ilgili Hukuk Komisyonu raporu değerlendirildi.

YILMAZ: TAMAMI ELGİNKAN VAKFI TARAFINDAN YAPILACAK

Başkan Volkan Yılmaz, planlanan kreş yatırımı ile ilgili şunları söyledi: “Cumhuriyet Mahallesi’ne yapılacak kreş gerçekten önemli. 10 derslikli. Tamamı Ümmehan Elginkan adına Elginkan Vakfı tarafından yapılacak. Hem vakıf üyelerine hem de Mütevelli Heyeti Başkanı Gaye Akçen hanımefendiye, Elginkan ailesine şükranlarımızı sunuyoruz. Çok güzel bir proje olacak.

“İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN KREŞLERİ İLE BİRLİKTE ÖNÜMÜZDEKİ YIL 3 ADET KREŞİMİZ OLACAK”

Bu kreşle birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ve Silivri Belediyesi’ne ait kamuya hizmet etmeyi, dar gelirli ailelere hizmet etmeyi düşünen 3 adet kreşimiz olacak önümüzdeki yıl. Bu projeleri önemsiyoruz, devam da edeceğiz. Silivri her geçen gün artan nüfusuyla çok daha fazlasını hak ediyor.”

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Elginkan Vakfı- Ümmehan Elginkan Çocuk Yuvası ismi verilmesi şartı ile Çocuk Yuvasının yapılması ve gerek görüldüğü takdirde protokol yapmak hususunda Belediye Başkanına yetki verilmesi Hukuk Komisyonu’nca oy birliği ile uygun görüldü.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum