Emre Aydın Silivri'de bir hurda otobüsün içinde klip çekti

Türkçe rock müziğinin ünlü isimlerinden Emre Aydın, yetenekli şarkıcı Çağan Şengül ile yaptığı “Beni Anla” düetinin klip çekimi için Silivri'ye gelerek hurda bir otobüsün içinde parçasını seslendirdi. Tüm müzik platformlarında yerini alan beste, kısa süre içerisinde YouTube Trend listesinde yerini aldı ve binlerce kişi tarafından izlendi.

Emre Aydın Silivri'de bir hurda otobüsün içinde klip çekti
Editör: Yaz Dostum
23 Ağustos 2021 - 22:57 - Güncelleme: 23 Ağustos 2021 - 23:28
Türkçe rock müziğinin ünlü isimlerinden Emre Aydın, melankolik şarkıların yetenekli kalemi Çağan Şengül ile “Beni Anla” şarkısında buluştu. Kenan Haliloğlu'nun yönetmenliğini yaptığı düet klibinin çekimleri Silivri’de hurda bir otobüsün içinde gerçekleştirildi. Çekimler boyunca güvenlik önlemleri alınmasına rağmen tedirgin olan Emre Aydın ve Çağan Şengül, çekimi 5 saatte tamamladı.

Sözü müziği kendi yazdığı ve seslendirdiği şarkıları ile adını duyuran Çağan Şengül ve Emre Aydın’a ait olan, parçanın düzenleme görevini ise Burak Bedirli üstlendi.

Hangar Yapım etiketiyle parça tüm müzik platformlarında yerini alırken,  NetD Müzik YouTube kanalı üzerinden yayımlanan klip kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi ve trend listesinde 11'incı sırayı aldı.

Öte yandan Aydın, daha önce 51. Yoğurt Festivali kapsamında Silivri'ye gelmişti ancak basına ve hayranlarına uyguladığı fotoğraf ambargosu yüzünden kamuoyu tarafından tepki toplamıştı.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ












 

YORUMLAR

  • 0 Yorum