Esen; "Biz Burada Muhalefet Değil, İktidarız!"

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, “Bizim aramıza hiçbir şekilde nifak sokamazlar. Emanetimizi geri alacağız. Kendimizden son derece eminiz. Biz burada muhalefet değil, iktidarız. Biz Millet İttifakı olarak burada 65 bin oy aldık. Amacımız %62'yi kemik hale getirip kendimize yeni hedefler açmak ve oy potansiyelleri yaratmak" dedi.

Esen; "Biz Burada Muhalefet Değil, İktidarız!"
Editör: Yaz Dostum
04 Temmuz 2020 - 18:07 - Güncelleme: 04 Temmuz 2020 - 22:37
 
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, önceki akşam düzenlediği basın toplantısında partisinin yerel yönetimlerdeki başarısını Türkiye iktidarına taşımak için izleyecekleri stratejiyle alakalı ipuçları verdi.
 
“EMİN ADIMLARLA İKTİDARA YÜRÜYORUZ”

Esen, şöyle konuştu:
“Biz CHP Grubu olarak gerek ilçe örgütümüzle gerek büyükşehir meclis üyelerimizle, grup başkan vekilimizle, meclis üyelerimizle Silivri’de bir vizyon ortaya koymak ve Silivri’nin geleceğiyle ilgili çalışmalara yer vermek istiyoruz. Bu iradeyi de ortaya koyuyoruz. Bizim aramıza hiçbir şekilde nifak sokamazlar. Biz CHP Grubu olarak emin adımlarla iktidara yürüyoruz. Kısmetse ay sonunda kurultayımızı da gerçekleştireceğiz. Biz Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun dimdik arkasındayız. Elde edilen başarıyı sadece CHP’ye addedemeyiz. Burada parantez açmak lazım. Biz burada Millet İttifakı’nın ortağıyız. İYİ Parti’nin dışında da ittifak halinde olduğumuz birçok siyasi parti var. Bu da kıymetlidir. Biz bunun bilincindeyiz. Demokrasiye inanan, parlamenter sisteme özlem duyan, tekrardan parlamenter sistemi bu ülkede yaşatmak isteyen ve cumhuriyetin 100. yılına emin adımlarla yürüyen bir siyasi hareket olarak yerelde de genelde de iktidara yürüyoruz.

"KENDİMİZDEN EMİNİZ"

Kurultayımızla beraber oluşacak yeni kadrolarla iktidar hızımız ivmesiyle artacaktır. Biz CHP olarak toplumun her sorununa merhem olmak istiyoruz. Biz bu anlamda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Emanetimizi geri alacağız. Burada sosyal demokrat anlayışımız yaşamaya devam edecek. Kendimizden son derece eminiz. Biz burada muhalefet değil, iktidarız. Biz burada %62'yi temsil ediyoruz. Biz Millet İttifakı olarak burada 65 bin oy aldık. Amacımız %62'yi kemik hale getirip kendimize yeni hedefler açmak ve oy potansiyelleri yaratmak. Partimizi büyüteceğiz.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum