Esen; "KİPTAŞ  4 Silivri'mize Marka Değeri Katacak"

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, dar gelirlilerin ev sahibi yapılması hedefiyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından hayata geçirilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'yla ilgili, “Türkiye’de sosyal konut projesi anlamında hem mimari hem yeşil alan ve peyzaj mimari düzenlemesi hem de ödeme koşulları ile İstanbul’un yükselen değeri Silivri’mize marka değeri katacak” yorumunda bulundu.

Esen; "KİPTAŞ  4 Silivri'mize Marka Değeri Katacak"
Editör: Yaz Dostum
04 Temmuz 2020 - 17:28 - Güncelleme: 04 Temmuz 2020 - 22:29
 
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla inşası başlayan Silivri 4. Etap Konutları’nı ‘yeni nesil belediyeciliğin, yeni nesil sosyal konut anlayışı ile birleştiği bir proje’ olarak nitelendirdi.

“1396 AİLEMİZ KONUT SAHİBİ OLACAK"

Esen, konuya ilişkin görüşlerini şöyle aktardı: “Türkiye’de sosyal konut projesi anlamında hem mimari hem yeşil alan ve peyzaj mimari düzenlemesi hem de ödeme koşulları ile İstanbul’un yükselen değeri Silivri’mize marka değeri katacak, alışılmış Kiptaş mimarisinin dışında yeni bir vizyon ile inşa edilen Kiptaş 4 konutlarının temel atma törenini gerçekleştirdik. 1396 ailemizin konut sahibi olacağı projede pandemi sürecinde büyük özveri ile çalışan sağlıkçılara öncelik tanınması da ayrı bir anlam ifade etmektedir. Yeri gelmişken tüm sağlık çalışanlarımıza bu süreçte gösterdikleri insanüstü gayret için bir kez daha şükranlarımızı sunuyor, Covit-19 sebebi ile hayatlarını kaybeden hocalarımıza ve sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Kura çekimleri tamamlanan projemizin Silivri’ye hayırlı olmasını temenni ederiz.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum