Esen: KİPTAŞ 4 Silivri'ye Hayırlı Olsun!

Silivri Kiptaş 4 Konutlarının temel atma törenine katılan CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, projenin ilçeye kazandırılmasından dolayı memnuniyet duygularını ifade ederek hayırlı olsun temennilerini aktardı.

Esen: KİPTAŞ 4 Silivri'ye Hayırlı Olsun!
Editör: Yaz Dostum
13 Haziran 2020 - 14:56
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve KİTAŞ ortaklığında yapılamaya başlanan Silivri 4. Etap Konutlarının bugün temel atma töreni gerçekleştirildi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılım gösterdiği törende CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen yönetim kurulu kadrosu ve belediye meclis üyeleriyle birlikte yer aldı.

Bin 396 dar gelirli vatandaşı konut sahibi yapacak proje ile ilgili konuşan Esen, hayırlı olsun temennilerini aktararak, emeği geçenlere teşekkür temennilerini iletti.

Esen, temel atma töreni sonrasında yapmış olduğu açıklamalarında şunları kaydetti:

“Silivri Kiptaş 4. etabın temel atma törenini gerçekleştirdik. 2+1 daireler için 2 bin 250 olan başlangıç fiyat taksitini 2 bin 182 TL’ye çekerek Türkiye'de bir projede en düşük faiz oranını açıklayan İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na teşekkür ederiz. Başvurular 21 Haziran tarihine kadar devam edecek. Vatandaşlarımıza ve Silivri'mize hayırlı olsun.”

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum