Kılıç, afet deposu ve aşevi projelerini Turunç'a taşıdı

Türk Kızılay Silivri Şube Başkanı Yunus Emre Kılıç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Genel Başkan Vekili İsmail Hakkı Turunç’u ilçede konuk etti. Silivri’de yaşanması muhtemel doğal afetler üzerine sohbetler edilirken Kılıç, ilçede hayata geçirilmesini istediği afet deposu ve aşevi projelerini Turunç’a aktardı.

Kılıç, afet deposu ve aşevi projelerini Turunç'a taşıdı
Editör: Yaz Dostum
13 Haziran 2020 - 13:56
Türk Kızılay Genel Başkan Vekili İsmail Hakkı Turunç geçtiğimiz gün Silivri’ye geldi. Kızılay’ın İlçe Şubesini ziyarette bulunan Turunç, Başkan Yunus Emre Kılıç ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu.
Ülke ve ilçe gündemiyle alakalı sohbetlerin yapıldığı ziyarette Turunç, Türk Kızılay Silivri Şubesinin ilçede gerçekleştirdiği çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek bölgede yapacakları yatırımlar ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Öte yandan Silivri’de yaşanması muhtemel doğal afetler üzerine sohbetler edilirken Kılıç, ilçede hayata geçirilmesini istediği afet deposu ve aşevi projelerini Turnç’a iletti.

Konuyla ilgili bilgilendirmesinde Kılıç, şunları kaydetti:

“Çalışmalarımızı yakından takip eden Genel Başkan Vekilimiz İsmail Hakkı Turunç beyi şubemizde ağırlamanın sevincini yaşadık. Kendisi ile istişarede bulunarak tecrübelerinden istifade ettik. Kızılay'ın Silivri'de yapacağı yatırımlar üzerine de bilgi paylaşımlarında bulunarak heyecanla beklediğimiz doğal afet deposu ve aş evi projesi ile ilgili yakında çalışmalara başlanacağı sözünü aldık.”

Haber : Batuhan Güçlü

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum