Eski Milli Futbolcudan Yılmaz'a Ziyaret

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Necdet Ergün'i makamında misafir etti.

Eski Milli Futbolcudan Yılmaz'a Ziyaret
Editör: Yaz Dostum
23 Haziran 2020 - 22:36
 
Trabzonspor ve Beşiktaş'ın futbol takımın unutulmaz sağ açıklarından Necdet Ergün, Silivri belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
 
Necdet Ergün Kimdir?

Necdet Ergün (d. 5 Mayıs 1954, Sivas), Türk eski millî futbolcu, futbol antrenörü. Trabzonspor ve Beşiktaş futbol takımın unutulmaz sağ açıklarındandır. 80'li yılların ilk yarısında unutulmaz maçlar çıkarmıştır. Bu maçlardan birinde topu elle düzelterek rakip ceza alanına girmesi sonucunda Gırgır dergisinin o haftaki sayısında Necdet beye el kramponu tasarımlı bir karikatüre konu olmuştur.
 
Kulüp Takımları Kariyeri

Futbola Anadolu Üsküdar takımda başladı. Boluspor’da profesyonel oldu ve oynadığı futbolla dikkatleri çekti. Trabzonspor'a transfer olarak bu takımın efsane kadrosu içinde yer aldı. 1979 yılında Beşiktaş'a transfer oldu. Beşiktaş'ta da 1981/1982 ve 1985/1986 sezonlarında şampiyon kadro içinde yer aldı. 1986 yılındaki şampiyonluk sonrası futbolu bıraktı.

Millî Takım Kariyeri

14 kez millî formayı giydi.
 


 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum