Yalçın; "Can Kaybı Yaşanmaması Tesellimiz Oldu"

Yaşanan yağmur yağışları sonucunda ilçemizde felaketin eşiğinden dönüldü. Yazılı bir açıklama yayımlayan MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “İlçemizde yoğun yağışın neden olduğu olumsuzluklardan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Felakette can kaybı yaşanmaması yüreğimize su serpmiştir” dedi.

Yalçın; "Can Kaybı Yaşanmaması Tesellimiz Oldu"
Editör: Yaz Dostum
23 Haziran 2020 - 22:47 - Güncelleme: 23 Haziran 2020 - 22:52
 
İstanbul’da bugün öğlen saatlerinde etkili olan yağmur sonrasında ilçelerde metrekareye düşen yağmur miktarı belli oldu. İBB AKOM verilerine göre en fazla yağış, 104 kilogram ile Silivri İlçesi’nde ölçüldü. MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, bir geçmiş olsun mesajı yayınlayarak endişe veren bir vakanın yaşanmamasından duyduğu mutluluğu paylaştı.
 
“TÜM VATANDAŞLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN”

Yalçın, açıklamasında şunları kaydetti: “İlçemizde yoğun yağışın neden olduğu olumsuzluklardan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Felakette can kaybı yaşanmaması yüreğimize su serpmiştir. Vatandaşlarımızın her zaman yanında olan Silivri Belediyesi bugün de hemşehrilerimize el uzattı. Belediye ekipleri, ilgili kurumlar ile çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz'da vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları adına olumsuzlukların yaşandığı bölgelerde incelemeler gerçekleştirmiştir. Süreci yakından takip eden Başkanımızı ve çalışma arkadaşlarını gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Hepimize geçmiş olsun.”
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum