Göçengil, CHP İstanbul 3. Bölge Engelsiz Hayat Komisyon toplantısına katıldı

CHP İstanbul 3. Bölge Engelsiz Hayat Komisyon toplantısında hazır bulunan CHP İstanbul 3. Bölge Yerel Yönetim Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Suna Göçengil, “Devletin yanlış politikaları nedeniyle hak gaspına uğrayan, ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bağımlı yaşamaya mahkum olan engelli bireylerin sorunlarını ve çözümlerini konuştuk” dedi.

Göçengil, CHP İstanbul 3. Bölge Engelsiz Hayat Komisyon toplantısına katıldı
Editör: Yaz Dostum
03 Ekim 2020 - 23:13
CHP İstanbul 3. Bölge Yerel Yönetim Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Suna Göçengil, CHP İstanbul 3. Bölge Engelsiz Hayat Komisyon toplantısına katıldı. Göçengil burada CHP İstanbul Engelli Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Sevgi Özdemir, CHP Avcılar İlçe Başkanı Avcılar Erdal Nas ve Avcılar Belediye başkanı CHP'li Turan Hançerli’nin ev sahipliğinde İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Demirel, Engelli Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcıları ve Meclis Engelli Komisyon Üyeleri ile bir araya geldi.

“HAK GASPINA UĞRAYAN ENGELLİ BİREYLERİN SORUNLARINI VE ÇÖZÜMLERİNİ KONUŞTUK”

Göçengil toplantının ardından yaptığı paylaşımda, “Devletin yanlış politikaları nedeniyle hak gaspına uğrayan, ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bağımlı yaşamaya mahkum olan engelli bireylerin sorunlarını ve çözümlerini konuştuk. Toplantımıza ev sahipliği yapan Avcılar Belediyesi’ne ve toplantıya katılan katılımcılara teşekkür ediyorum” ifadelerini kaydetti.

 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum