Güler; "Hayatta Kalmak İçin 3 Hafta Dişimizi Sıkacağız"

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Grup Başkanvekili Filiz Güler, hükümetin 3 haftalık tam kapanma kararı için, “Hastalandığında yanında olmaya korktuğumuz sevdiklerimizi yalnız bırakmamak için, yoğun bakım kapılarında beklememek için, bir yudum suya hasret kalmamak için 3 hafta dişimizi sıkacağız” dedi.

Güler; "Hayatta Kalmak İçin 3 Hafta Dişimizi Sıkacağız"
Editör: Yaz Dostum
27 Nisan 2021 - 14:52 - Güncelleme: 27 Nisan 2021 - 15:03

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Grup Başkanvekili Filiz Güler, Perşembe günü başlayıp Ramazan Bayramı sonuna kadar sürecek olan tam kapanma kararına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama gerçekleştirdi. “Maddiyat karşılanır ama sağlık giderse paranın da servetin de hiçbir ehemmiyeti kalmaz!” diyen Güler, millet olarak hep birlikte gereken iradeyi göstermemiz gerektiğinin altını çizdi.

“ESKİ NORMALLERİMİZE MESAFE KOYMAZSAK YARIN SEVDİKLERİMİZLE ARAMIZA HİÇ KAPANMAYACAK MESAFELER GİREBİLİR”

Filiz Güler, paylaşımında şu görüşlere yer verdi:

“Belki zorlanacağız, darda kalacağız fakat sevdiklerimizi ve hayatımızı kaybetmeyeceğiz. Zor gelecek birçok kardeşimize ama bizler yardımcı olacağız. Kimse istemezdi böyle olmasını ama hastalık bu çaresizlik, kendimizi ve sevdiklerimizi koruyacağız. Hastalandığında yanında olmaya korktuğumuz sevdiklerimizi yalnız bırakmamak için, yoğun bakım kapılarında beklememek için, bir yudum suya hasret kalmamak için 3 hafta dişimizi sıkacağız! Bu illet dünyada bitene kadar bizler de biraz izole olacağız. Kızarsınız, küsersiniz, söversiniz ama hayatta kalır ve sevdiklerinize sarılırsınız! O bunu yapmış şu şunu yapmış herkes bir şey yapmış. İşi siyaseten değil sağlıken düşüneceğiz! Destek isteyen kim olursa yanında olup yardım edeceğiz. Hem kendimizi hem de sevdiklerimizi düşünüyorsak bunları yapmalıyız. Maddiyat karşılanır ama sağlık giderse paranın da servetin de hiçbir ehemmiyeti kalmaz!

“BU BELANIN ÜSTESİNDEN BİRLİK OLARAK GELECEĞİZ”

Birlikte birbirimize güç olup bu belanın da Allah’ın izni ile üstesinden geleceğiz. Bir sevdiğimizi daha kaybetmektense hayatta olduğunu bilip bir süre uzak kalmayı yeğleriz. Dualarımdasınız. ALLAH yar ve yardımcımız olsun. İsteyen istediğini yazabilir vicdanı el verdiğince! Tam kapanma sonrası sağlık ve güzellik gelecektir inşallah.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum