Yılmaz, durumu telafi etti! Murat Övüç'e çiçek yolladı!

Ramazan ayında yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren sosyal medya fenomeni Murat Övüç, instagram hesabı üzerinden yayımladığı bir video ile Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a sitem etmişti. Övüç, yayımladığı videoda; “Silivri’deki insanlar için bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Sayın belediye başkanı! İnsan bir teşekkür eder, ilçemize hoş geldin der.” ifadelerini kullanmıştı. Kamuoyunun dikkatini çeken konuyla alakalı Övüç, bir magazin programına verdiği röportajında Yılmaz’ın durumu telafi ettiğini söyledi. Başkan yardımcılarının kendisini görmeye geldiğini dile getiren Övüç, personelleri aracılığıyla da kendisine çiçek ulaştırıldığını belirtti.

Yılmaz, durumu telafi etti! Murat Övüç'e çiçek yolladı!
Editör: Yaz Dostum
27 Nisan 2021 - 14:38 - Güncelleme: 27 Nisan 2021 - 22:22

Silivri’de bir süredir ikamet eden sosyal medya fenomeni Murat Övüç, ilçede yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiriyor. On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam eden Övüç, duyarlı davranışlarıyla takipçileri tarafından takdirle karşılanıyor. Instagram hesabı üzerinden yayımladığı videolarla da kamuoyunun sürekli gündeminde olan Övüç, son olarak Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a sitem etmişti. Yılmaz’ın kendisine ilçeye taşınmasından dolayı bir ‘hoş geldin’ dahi demediğini belirten Övüç, yaptığı yardımlar içinde Yılmaz’dan ‘teşekkür’ beklediğini söylemişti.

Söz konusu videoda şu ifadeler yer almıştı:

“5 aydır Silivri’deyim. Silivri’deki insanlar için bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Sayın Silivri Belediye Başkanı! İnsan bir teşekkür eder. Bir hoş geldin der. MHP’li Belediye Başkanımız Volkan bey, bir teşekkür ve hoş geldiniz bekliyoruz sizden.”

YILMAZ, ÖVÜÇ’ÜN GÖNLÜNÜ ALDI

Yayımlanan tepki videosunun yankıları sürerken Övüç, bir magazin programında verdiği röportajında konuya açıklık getirerek Yılmaz’ın durumu telafi ettiğini söyledi. Başkan yardımcılarının kendisini görmeye geldiğini dile getiren Övüç, personelleri aracılığıyla da kendisine çiçek ulaştırıldığını belirtti.

“BEN SİLİVRİ İÇİN BİR DEĞERİM”

Öte yandan ilçe hakkındaki düşüncelerinden ve yaptığı yardımlarından bahseden Övüç, röportajında şu detayları aktardı:

Muhabir: Artık bir Silivrili oldunuz, bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Murat Övüç: Silivri’ye taşındım çok memnunum. Kavaklı Mahallesinde oturuyorum. Silivri’ye daha önce neden gelmemişim diye kendime çok kızıyorum. Muhteşem bir yer. İnsanları çok güzel, artık Silivrili oldum. Seviyorum burayı… 

Muhabir: Ramazan ayındayız biliyorsunuz yardımlar başladı. Sizlerinde bu konudaki çalışmalarını izliyor ve takip ediyoruz. Belediye başkanı hakkında sosyal medya hesabınız üzerinden kızıp bir takım söylemlerde bulunmuştunuz, bununla ilgili belirtmek istediğiniz bir şey var mı?

Murat Övüç: Ben 6 aydır Silivri’deyim. Sayın belediye başkanımız belki farkına varmadı, belki de ona söylemediler ama sağ olsunlar geldiler. Yardımcılarını gönderdi. Gönlümü aldılar. Eve çiçek gönderdiler. Belediye başkanına, encümenine ve tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.

Silivri için ben bir değerim aslında hakikaten. Buraya gelmeden önce yine biliyorsunuz İstanbul’un Okmeydanı ilçesinde ikamet ediyordum. O civarda kim varsa onlara yardımcı oluyordum. Şimdi Silivri’deyim buradaki insanlara yardımcı oluyorum. Herkes bulunduğu yerde kendi çevresine yardımcı olursa zaten hiçbir sorun kalmayacak. Bütün herkes mutlu, huzurlu, refahlı bir şekilde yaşayacak.

Haber : Batuhan Güçlü


YORUMLAR

  • 0 Yorum