Güler: "Hükümetin Silivri'ye Neler Kazandırdığını Vatandaşlarımız Çok İyi Biliyor"

Bütçe görüşmelerinde AK Parti Grubu adına söz alan Grup Başkanvekili Filiz Güler, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, CHP Grup Başkanvekili Melih Yıldız’ın eleştirilerine cevap verdi. Güler, “Melih kardeşimiz yaptığı konuşmada belediyenin performans bütçesini değil de hükümetin performans bütçesini konuşur gibi bir konuşma yaptı. Silivri’de hükümetin neler yaptığını vatandaşlarımız çok iyi biliyor. Hatta kendileri dahi kullanıyor. 10 yıllık iktidarları boyunca talep ettikleri hizmetlerin peşinde koşsalardı da Silivri’ye kazandırsalardı” dedi.

Güler: "Hükümetin Silivri'ye Neler Kazandırdığını Vatandaşlarımız Çok İyi Biliyor"
Editör: Yaz Dostum
12 Ekim 2021 - 22:02 - Güncelleme: 12 Ekim 2021 - 22:07
Silivri Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı 3. birleşiminin 1. oturumu Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi. Tek gündem ile toplanan mecliste 2022 Mali Yılı Performans Programı ve Bütçe görüşmesi yapıldı. AK Parti Grup Başkanvekili Filiz Güler, 2022 yılı tahmini bütçesine ilişkin bir konuşma yaptı.

“HALKA HİZMET YOLUNDA KOŞAN BİR BELEDİYE YÖNETİMİ YAŞIYORUZ”

Filiz Güler, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Melih kardeşimiz yaptığı konuşmada belediyenin performans bütçesini değil de hükümetin performans bütçesini konuşur gibi bir konuşma yaptı. Hükümetimizden bir takım yatırımlar beklediğini ifade etti. Yaklaşık 10 yıl CHP’li belediye Silivri’yi yönetti. Fakat bu 10 yıl içerisinde kendi çalışanlarının haklarını dahi ödemeyen, Silivri’yi ‘iki park bir bahçe gerisi davul eğlence’ anlayışı ile yöneterek bunu da bir hizmet olarak düşünen bir belediye yönetiminden, halka hizmet yolunda koşan, kimsenin emeğini karşılıksız bırakmayarak çalışanlarının maaşlarını zamanında ödeyen bir belediye yönetimi yaşıyoruz. Allah’a şükürler olsun.

“TALEPLERİNİZİ 10 YILLIK İKTİDARINIZDA GERÇEKLEŞTİRSEYDİNİZ”

Silivri’de hükümetin neler yaptığını vatandaşlarımız çok iyi biliyor. Hatta kendileri dahi kullanıyor. 10 yıllık iktidarları boyunca talep ettikleri hizmetlerin peşinde koşsalardı da Silivri’ye kazandırsalardı.

“HEMŞERİLERİMİZ HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK”

Silivrili hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine en güzeline layık. Ben Silivri’ye yaptığı ve yapacağı tüm hizmetler için öncelikle AK Parti hükümetine, Silivri’mize hizmet etmek için koşan, her gün yeni bir proje üreten Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz’a ve bütçemizin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum