MHP: "Başkan Yılmaz'ın Tasarruflarıyla 2021 Yılı Bütçesine 33 Milyon Aktarıldı"

Silivri Belediyesi'nin 2022 Mali Yılı Performans Programı ve Bütçesine ilişkin açıklama yapan MHP Grup Başkanvekili Erdoğan Gökalp Kalaycı, “Tasarruf tedbirlerinin yanı sıra uygulanan mali politikalar neticesinde, Silivri Belediyesi 2020 yılı bütçesi yüzde 11.28 fazla vermiştir. 33 milyon, yani eski parayla 33 trilyon 750 milyar 2021 bütçesine aktarılmıştır. Böyle bir durum Silivri Belediyesi tarihinde daha önce hiç yaşanmamıştır” dedi.

MHP: "Başkan Yılmaz'ın Tasarruflarıyla 2021 Yılı Bütçesine 33 Milyon Aktarıldı"
Editör: Yaz Dostum
12 Ekim 2021 - 22:31 - Güncelleme: 12 Ekim 2021 - 22:34
Silivri Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı 3. birleşiminin 1. oturumu Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi. Tek gündem ile toplanan mecliste 2022 Mali Yılı Performans Programı ve Bütçe görüşmesi yapıldı. MHP Grup Başkanvekili Erdoğan Gökalp Kalaycı, 2022 yılı tahmini bütçesine ilişkin bir konuşma yaparak değerlendirmede bulundu.

“YAPILAN YATIRIMLAR VE HİZMETLER SİLİVRİLİ HEMŞERİLERİMİZCE TAKDİR GÖRÜYOR”

Gökalp Kalaycı, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz’ın öncülüğünde, geride bıraktığımız 2.5 yıllık zaman diliminde ortaya konan mali politikalar ilçemizin geleceğini olumlu yönde şekillendirmiştir. Bu süre içerisinde yapılan yatırımlar ve sürdürülen hizmetler Silivrili hemşehrilerimiz tarafından takdir edilmektedir.

“KAYNAKLARIN DOĞRU KULLANILMASI SONUCU TARİHİ BİR DURUM YAŞANDI”

Kaynakları doğru kullanmanın ne kadar önemli olduğunu herkes iyi bilmektedir. Tasarruf tedbirlerinin yanı sıra uygulanan mali politikalar neticesinde, Silivri Belediyesi 2020 yılı bütçesi yüzde 11.28 fazla vermiştir. 33 milyon, yani eski parayla 33 trilyon 750 milyar 2021 bütçesine aktarılmıştır. Böyle bir durum Silivri Belediyesi tarihinde daha önce hiç yaşanmamıştır.

“SİLİVRİ BELEDİYESİ, BORÇLANMADAN KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURUYOR”

Yine 2 yıldır meclis kararıyla 20 artı 20, toplam 40 Trilyon olarak verilen borçlanma yetkisi, Başkanımızca kullanılmamıştır. Ayakları üzerinde duran bir Silivri Belediyesi, karşılaştığı engelleri veya güçlükleri de atlatabilmiştir. 2020 yılında olduğu gibi, 2021 yılında da artı bütçenin gerçekleşeceğini arzu ve ümit ediyoruz.

“2022 YILI BÜTÇEMİZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

“Garibin, gurebanın, düşkünün belediyesi” olmak, milletin malını beytülmal bilmek, bu ülkeye namus borcumuzdur. Hayata geçirilen hizmetlerden dolayı Sayın Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz’ın şahsında tüm belediye personeline, meclis çatısı altında destek veren tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. 2022 yılı bütçemizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, bütçe çalışmalarına emek harcayan tüm belediye personeline, komisyonda görev yapan ve burada katkı sunan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum