Gülnisa 8, Marmara Site Yönetimine emanet

2015 yılından bu yana Silivri’de site, apartman, rezidans, büyük iş yerleri vb. tesislerde profesyonel yönetim firması olarak hizmet veren Marmara Yönetim ve Organizasyon Hizmetleri, Gülnisa 8 Sitesi’ni portföyüne dahil etti.

Gülnisa 8, Marmara Site Yönetimine emanet
Editör: Yaz Dostum
21 Ocak 2022 - 18:32 - Güncelleme: 21 Ocak 2022 - 18:44
Sloganı “Prestijli Projeler Profesyonellerce Yönetilir” olan ve Silivri merkezli faaliyet gösteren Marmara Yönetim ve Organizasyon Hizmetleri, sektörde emin adımlarla büyümeye ve adından bahsettirmeye devam ediyor.

Aktoprak Sitesi, Adapark Sitesi, Albayrak Tatil Köyü, Belinay Konakları, Günebakan Sitesi, The 34 La Sylva, Ladin Evleri, Macro Hil Sitesi, Mavi Yapı Sitesi, Nilüfer Konakları, Star Of Silivri, Pearl Life Sitesi başta olmak üzere pek çok önemli referansa sahip olan Marmara Yönetim ve Organizasyon Hizmetleri, son olarak bünyesine Gülnisa 8 Sitesi’ni kattı.

MARMARA YÖNETİM VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ HAKKINDA

2015 yılından bu yana Silivri’de site, apartman, rezidans, büyük iş yerleri vb. tesislerde profesyonel yönetim firması olarak hizmet veren Marmara Yönetim ve Organizasyon Hizmetleri; Kat Mülkiyeti Kanunu başta olmak üzere ilgili diğer kanun ve yönetmelikler esas alınarak oluşturulan sistemi ile Profesyonel Yönetim, Hukuki Yönetim, Bütçeleme, Güvenlik, Teknik Bakım, Danışmanlık, Temizlik, Bahçe Peyzaj ve Bakım, Sosyal Hizmetler, Uzman Personel konularında kurumsal çözümler üreterek yaşam alanlarına huzur, konfor ve güven kazandırıyor.

Marmara Yönetim ve Organizasyon Hizmetleri; yardımcı hizmetli personel, özel şoför, özel koruma, konut ve iş yerlerinize özel güvenlik, faturaların ve tüm ödemelerin takibi, tüm organizasyonların planlanması ve organize edilmesinden kuaför randevularının alınması, çocukların okula götürülüp okuldan alınmasına kadar vatandaşların kafasını meşgul eden ve en önemlisi zamanını alan işlerde de çözümün profesyonel adresi oluyor.

Haber : Hazal BAŞARAN



YORUMLAR

  • 0 Yorum