Güraslan, Yılmaz'a Karşı Balcıoğlu'nun Yanında

Silivrispor Kulübü geçmiş dönem Başkanı Taylan Güraslan, CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu'na açıktan destek veriyor. Yelkenci Group ve Sapro gibi Silivri'nin önde gelen fabrikalarını Balcıoğlu ile birlikte ziyaret eden Güraslan, MHP'li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a karşı tavrını net bir şekilde ortaya koydu.

Güraslan, Yılmaz'a Karşı Balcıoğlu'nun Yanında
Editör: Yaz Dostum
10 Şubat 2024 - 14:32 - Güncelleme: 10 Şubat 2024 - 14:36
MHP'li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın Silivrispor'un en önemli finans kapıları otogar ve otopark gelirlerini kesmesiyle birlikte görev süresinde sancılı bir süreç yaşayan Silivrispor Kulübü eski Başkanı Taylan Güraslan, 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Yılmaz'a karşı saf tutacağını açık bir şekilde gösterdi. 

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu'na destek veren Güraslan, ilçenin önde gelen fabrikaları Yelkenci Group ve Sapro'yu, Balcıoğlu ile birlikte ziyaret etti.

Yaşadığı sıkıntılı süreçte Silivrispor'un ayakta durmasında kilit isim olan Güraslan, tarafını belirlemesiyle birlikte Balcıoğlu'nun seçim stratejinlerindeki elini de güçlendirmiş oldu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum