Balcıoğlu, Emekli Polislerle Bir Araya Geldi: "Silivri'nin Adil Bir Şehir Olmaya İhtiyacı Var"

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Silivri Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Sebahattin Gürses ve üyelerle bir araya gelen Balcıoğlu, Silivri'nin geleceğine dair projelerini ve vaatlerini paylaştı.

Balcıoğlu, Emekli Polislerle Bir Araya Geldi: "Silivri'nin Adil Bir Şehir Olmaya İhtiyacı Var"
Editör: Yaz Dostum
10 Şubat 2024 - 16:22
Balcıoğlu, Silivri'nin huzura ve umuda ihtiyacı olduğunu vurguladı. "Bu ülkenin ve Silivri'nin en fazla huzura ve umuda ihtiyacı var. Silivri'mizin adil bir şehir olmaya ihtiyacı var. Adaletle yönetilen, herkese eşit davranan, herkesin ‘bu benim belediyemdir, bu benim şehrimdir' diyebileceği Silivri'ye ihtiyacı var." dedi.

STK'larla ortaklaşa ve koordineli çalışmanın önemini vurgulayan Balcıoğlu, "Sorunların çözümü için belediyeler ile sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa ve koordineli çalışması hayati önem taşıyor. Vatandaşlar çözümü STK'larda arıyor. Belediyeler, STK'larla organize ve koordineli çalışırsa hem belediyenin yükü hafifler hem de vatandaşın sorunu hızlı çözülür. STK'larla nasıl çalışılması gerektiğini, hangi konularda destek olunması gerektiğini biliyorum. Ben de STK'larda yöneticilik yaptım.

Açıkça söylüyorum, mevcut ilçe belediyesinden yeterli desteği göremediğinizi düşünüyorum. 1 Nisan'dan sonra STK'ları güçlendirmek için çalışmalara başlayacağımın sözünü sizlere burada veriyorum." dedi

Bora Balcıoğlu, konuşmasında STK ve Yöre Dernekleri Yerleşkesi projesini de müjdeledi. Balcıoğlu, bu projeyle STK'lara etkinliklerini, toplantılarını ve bazı sosyal çalışmalarını, kongrelerini yapabilecekleri, aynı zamanda içerisinde STK’lar için ofislerin de olduğu çok amaçlı bir yerleşke yapacaklarını ifade etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum