Halil Şahin, Kadınlar Buluşmasında Balcıoğlu'na Ev Sahipliği Yaptı

CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Halil Şahin, Çanta Balaban Mahallesinde kadınlarla bir araya gelen CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu'na ev sahipliği yaptı.

Halil Şahin, Kadınlar Buluşmasında Balcıoğlu'na Ev Sahipliği Yaptı
Editör: Yaz Dostum
10 Şubat 2024 - 17:13 - Güncelleme: 10 Şubat 2024 - 17:38
2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerine doğru ilerlerken CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Çanta Balaban Mahallesinde kadınlarla buluştu. CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Halil Şahin'in işletmesi olan Papatya Cafe'de kadınlarla bir araya gelen Balcıoğlu, kendisine yönetilen sorun, sıkıntı ve beklentiler ile alakalı bilgiler aldı. 

Yoğun katılımın sağlandığı buluşmada seçimlerde kadınlardan kendisine oy talep eden Balcıoğlu, "Hep birlikte, çocuklarımızın, kadınlarımızın, gençlerimizin, emeklilerimizin ve tüm Silivrili vatandaşlarımızın özgürce yaşayabileceği, kendilerini güvende ve değerli hissedebilecekleri bir Silivri yaratma hedefindeyiz." ifadelerini kullandı. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Halil Şahin, Balcıoğlu'na ve partililerine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Haber: Batuhan Güçlü









 

YORUMLAR

  • 0 Yorum