Hakverdi: "Allah'ın Rızasını Kazanmak ve Necip Milletimize Hizmet İçin Yola Çıktık"

Yeniden Refah Partisi Silivri İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresinde konuşan İlçe Başkanı Ömer Hakverdi, “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan liderliğinde Türkiye’mizin, İstanbul’umuzun ve özelde Silivri’mizin sorunlarına etkili çözüm yolları üreterek temiz bir toplum, ahlaklı bir siyaset oluşturma gayretindeyiz. Biliyoruz ki işimiz kolay değil fakat bu yoldan menzile odaklanmış, davasına sadık kıymetli dava arkadaşlarım ve her biri bir çınar gibi olan kıymetli başkanlarımın desteği ile Allah’ın rızasını kazanmak ve bu necip millete hizmet için yola revan olduk” ifadelerini kaydetti.

Hakverdi: "Allah'ın Rızasını Kazanmak ve Necip Milletimize Hizmet İçin Yola Çıktık"
Editör: Yaz Dostum
26 Aralık 2021 - 22:00 - Güncelleme: 26 Aralık 2021 - 22:17
Yeniden Refah Partisi Silivri İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi bu akşam Önder Yılmaz Tiyatro Salonunda Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda eski İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz’dan görevi devralan İlçe Başkanı Ömer Hakverdi bir konuşma gerçekleştirerek “temiz toplum, ahlaklı siyaset” vurgusunda bulundu.

“AZİZ MİLLETİMİZ EKONOMİK, SOSYAL, SİYASİ VE AHLAKİ OLARAK BÜYÜK BİR KISKACA ALINDI”


Ömer Hakverdi, iktidara yüklendiği konuşmasında şunları söyledi:

Merhum liderimiz Erbakan hocamız milli görüşü tarif ederken, “Milli görüş bu milletin tarihidir, inancıdır, ruh köküdür” derdi. Bugün bizler de tarihimiz, inancımız, ruh kökenimiz adına zorlu bir dönemden geçiyoruz. Aziz milletimiz ekonomik, sosyal, siyasi ve ahlaki büyük kıskaca alınmış, toplum bazında çözülmeler ve adaletsizlikler yayılmaya başlamıştır.

“85 MİLYON, YENİDEN İNŞİRAHI DÖRT BEKLİYOR”

Tüm bu zorlukların ardından yeniden bir inşirah ve yeniden refah ortağı 85 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının dört gözle beklediği acil bir ihtiyaçtır. Bu bozuk düzenin yerine adil bir düzeni tesis etmek hepimizin görevidir.

“GENEL BAŞKANIMIZ DR. FATİH ERBAKAN LİDERDİĞİNDE AHLAKLI SİYASET OLUŞTURMA GAYRETİNDEYİZ”

Tam da bu zor dönemde Anadolu’nun bereketli ikliminde tıpkı merhum Erbakan hocamız gibi başağın simgesi, hilalin heybeti ile “bu yol çıkmaz sokaktır” diyerek meydana atılan, gittiği her yerde Yeniden Büyük Türkiye meşalesini yakarak büyük bir teveccüh gören Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan liderliğinde Türkiye’mizin, İstanbul’umuzun ve özelde Silivri’mizin sorunlarına etkili çözüm yolları üreterek temiz bir toplum, ahlaklı bir siyaset oluşturma gayretindeyiz. Biliyoruz ki işimiz kolay değil fakat bu yoldan menzile odaklanmış, davasına sadık kıymetli dava arkadaşlarım ve her biri bir çınar gibi olan kıymetli başkanlarımın desteği ile Allah’ın rızasını kazanmak ve bu necip millete hizmet için yola revan olduk...

Haber : Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum