Ömer Hakverdi: "Faizsiz Ekonomi ve Helal Kazanca Büyük Bir Özlem Var"

Bu akşam gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi Silivri İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresinde konuşan İlçe Başkanı Ömer Hakverdi, Türkiye siyasetine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. “Bugün Türkiye’nin dört bir yanında ağır sanayiye ve üretime büyük bir özlem var. Faizsiz ekonomi ve helal kazanca büyük bir özlem var. Önce ahlak ve maneviyat diyen liyakatlı ve ehliyetli yöneticilere ihtiyaç var” diyen Hakverdi, Yeniden Refah iktidarında Milli Görüş politikalarını uygulayacaklarının mesajını verdi.

Ömer Hakverdi: "Faizsiz Ekonomi ve Helal Kazanca Büyük Bir Özlem Var"
Editör: Yaz Dostum
26 Aralık 2021 - 22:34
Yeniden Refah Partisi Silivri İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi bu akşam Önder Yılmaz Tiyatro Salonunda Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal’ın katılımıyla yapıldı. Toplantıda eski İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz’dan görevi devralan İlçe Başkanı Ömer Hakverdi, yaptığı konuşmada hükümeti eleştirdi. Siyasi ahlak, adalet, emek, ehliyet ve liyakat gibi kavramların değersizleştiğini ileri süren Hakverdi, Yeniden Refah Partisi olarak tüm bu alanlara değer katmaya geldiklerini ifade etti.

“MİLYONLAR, SAĞLAM VE DÜRÜST BİR LİDER BEKLİYOR”

Ömer Hakverdi, şöyle konuştu:

Bugün Türkiye’nin dört bir yanında ağır sanayiye ve üretime büyük bir özlem var. Faizsiz ekonomi ve helal kazanca büyük bir özlem var. Önce ahlak ve maneviyat diyen liyakatlı ve ehliyetli yöneticilere ihtiyaç var. Her biri ateş çemberine dönmüş İslam ülkeleri ile bir araya gelip yeniden D-8’lileri yeşertme umudu var. Özü sözü bir, sağlam ve dürüst bir lideri dört gözle bekleyen milyonlar var.

“MİLLİ GÖRÜŞ HASRETİ BİTECEK İNŞALLAH”

Tüm bunlar gösteriyor ki Yeniden Refah daha şimdiden çok kısa bir sürede tüm Türkiye teşkilatlanması ve anketlerde tahminlerini alt üst ederek yarım asırlık partileri egale ediyor. Bu hasretler bitecek ve Türkiye, özlenen milli görüş anlayışına kavuşacak inşallah.

Haber: Hazal BAŞARAN

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum