Hakverdi, Pazartesi Pazarı'nı Gezdi, Esnafı ve Vatandaşları Dinledi

Yeniden Refah Silivri Belediye Başkan Adayı Ömer Hakverdi, seçim çalışmaları kapsamında Silivri merkezde bulunan Pazartesi Pazarı’nı ziyaret ederek pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Pazar ziyareti boyunca Hakverdi’ye, Meclis Üyesi Adayları Ömer Toprak ile Kenan Turan da eşlik etti.

Hakverdi, Pazartesi Pazarı'nı Gezdi, Esnafı ve Vatandaşları Dinledi
Editör: Yaz Dostum
26 Şubat 2024 - 13:54 - Güncelleme: 26 Şubat 2024 - 14:18
Seçime yönelik çalışma temposunu artıran Yeniden Refah Silivri Belediye Başkan Adayı Ömer Hakverdi, Meclis Üyesi Adayları Ömer Toprak ile Kenan Turan ile birlikte Pazartesi Pazarı’nı gezerek esnaflarla tokalaştı ve hayırlı işler diledi. Pazar esnafını ziyaret ederek isteklerini ve sorunlarını dinleyen Hakverdi ve ekibi; pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti ve görüşlerini dinledi.

Pazar esnafı ve vatandaşların yakın ilgi gösterdiği Başkan Adayı Ömer Hakverdi, “Seçim çalışmaları kapsamında Silivri'nin kalbi Pazartesi Pazarı'nda esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sıcak sohbetler eşliğinde hemşehrilerimizin talep ve sorunlarını dinledik. Silivri'yi daha da güzelleştirmek için birlikte çalışmaya hazırız. Desteğiniz için teşekkür ederiz!” dedi.


Ziyaretten memnun kalan pazar esnafı, Ömer Hakverdi ve ekibini, sık sık aralarında görmek istediğini dile getirdi.

Haber : Hazal BAŞARAN











 

YORUMLAR

  • 0 Yorum