Hakverdi Ve Ekibi Milli Görüş'e Oy İstemeye Devam Ediyor

31 Mart tarihinde yapılacak olan seçim çalışmaları için kollarını sıvayan ve bu yolda çalışmalarına aralıksız devam eden Yeniden Refah Silivri Belediye Başkan Adayı Ömer Hakverdi, ilçenin tanınmış siyasi simaları, esnaf, vatandaş ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Hakverdi Ve Ekibi Milli Görüş'e Oy İstemeye Devam Ediyor
Editör: Yaz Dostum
09 Mart 2024 - 16:46
Yeniden Refah Silivri Belediye Başkan Adayı Ömer Hakverdi’nin seçim çalışmaları yoğun bir tempoda aralıksız devam ediyor. Hakverdi, kendisine eşlik eden İstanbul İl Yöneticisi Ekrem Aktaş, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Toprak, Erdal Akarslan ve Kenan Turan ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Atılım Beton Fabrikası'nı, Silivri Liman Başkanlığını, Silivri Otogarı’nı, Silivri Önder Çiftçi Danışmanlık Derneği'ni, Silivri Orman İşletme Müdürlüğü'nü, Alipaşa Mahallesi Muhtarlığını, Ortaköy Mahallesi Muhtarlığını, Küçükkılıçlı Mahalle Muhtarlığını, Semizkumlar Mahallesi Muhtarlığı'nı, Samsunlular Yardımlaşma Derneği'ni, Silivri Yeşilay Şubesi’ni, Akçil Karseşler Huzur Evi'ni, Silivri Ordulular Derneği'ni, Silivri Özel Kolan Hastanesi'ni, Türkiye Polis Emeklileri Derneği Silivri Şubesi'ni, Silivri Vergi Dairesi Müdürlüğü'nü, Silivri Rizeliler Derneği'ni, Silivri Tokatlılar Derneği'ni ziyaret etti.

Bu temasların yanı sıra önceki dönem Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Silivri'nin tanınmış simalarından Davut Memiş, esnaf Sezai Yeşilkurt ve Gürcan Albayrak ile bir araya gelerek Yeniden Refah olarak Silivri’de hep birlikte daha güçlü bir gelecek inşa etme vizyonunu paylaştılar. Seymen Mahallesi sakinlerinden Nevzat Satıcı'nın babası Necati Satıcı'nın cenaze namazına katılım sağlayarak acılı aileye taziyelerini ilettiler. Tavuk Dünyası Silivri Şubesi’nin açılışına katılarak işletme sahiplerine hayırlı olsun dileklerini ileten Ömer Hakverdi ve ekibi, Silivri Taekwondo Spor Kulübü'nün de kuşak töreninde de hazır bulunarak sporcuların heyecanına ortak oldu.


“İstikamet Milli Görüş iktidarı. Yorulmadan, yılmadan, gayret ve azimle Ahlaklı Belediyecilik’i anlatmaya devam ediyoruz” diyen Aday Hakverdi ve ekibi, yoğun mesai içinde Silivri Engelliler Topluluğu ve Silivrispor’un futbolcuları, teknik heyeti ve yönetim ekibiyle de kahvaltı programında bir araya geldi.

































 

YORUMLAR

  • 0 Yorum