Taylan Güraslan: Şahıs hesabına Silivrispor adına para toplayamazsınız!

Silivrispor geçmiş dönem Kulüp Başkanlarından Taylan Güraslan, kulübün mevcut Başkanı Nuri Çolakoğlu’nu hedef aldı. Kulüp adı altında şahsi hesaba yönlendirilerek toplanan bağış paralarının nereye harcandığını soran Güraslan; “Kaymakamlıktan izniniz var mı? Şahsi hesaplara kulüp adı altında bağış topluyorsunuz bu yasal değil. Acil ne kadar topladınız, nereye harcadınız açıklayın yoksa hesabına para alan insanlar töhmet altında kalacak” dedi ve ekledi: “Yeter artık insanlar saf değil, sürekli sosyal medyada olup PR yapmaktan vazgeçin, adam gibi nerden ne geldi açıklayın.”

Taylan Güraslan: Şahıs hesabına Silivrispor adına para toplayamazsınız!
Editör: Yaz Dostum
07 Mart 2024 - 23:18 - Güncelleme: 07 Mart 2024 - 23:24
Silivrispor Kulübü’ne ait borçların ödenmesi için başlatılan yardım kampanyasının şahıs hesabı ile gerçekleştirilmesi ile başlayan tartışmalı sürecin akabinde Başkan Nuri Çolakoğlu’nun gelen paraların nereye ve nasıl harcandığına dair kamuoyuna detaylı bir açıklama yapmaması soru işaretleri oluşturmaya devam ediyor.

Sürecin şeffaflıktan uzak şekilde yönetilmesine tepki gösteren Silivrispor geçmiş dönem Kulüp Başkanlarından Taylan Güraslan, söz konusu paylaşımında şunları kaydetti:

“Kıymetli Silivrisporlular, önceki dönem bu kulübe spor tarihinin en zor zamanlarında hizmet etmeye çalışmış bir Başkan olarak konuşacak çok şey var. Öncelikle kamuoyunu bilgilendirmek isterim; kulüp ayakta kalsın yaşasın felsefesiyle Silivrispor kulübümüze fedakarlık anlamında alacaklarımdan Halihazırdaki yönetimin talebi doğrultusunda tam 700 Bin TL bağışta bulundum fakat bu menfaatsiz Silivrispor yönetimi tarafından kabul görmedi demek ki dükkanların anahtarlarını istiyorlar ama vermem.

Şimdi merak uyandıran konulara değinmek istiyorum;

1. Şahsi hesaplara kulüp adı altında bağış topluyorsunuz bu yasal değil. Acil ne kadar topladınız, nereye harcadınız açıklayın yoksa hesabına para alan insanlar töhmet altında kalacak, size kimse akıl vermiyor mu? Kaymakamlıktan izniniz var mı? Şahıs hesabına Silivrispor adına para alamazsınız!

2. Belli ki belediyeyle aranız iyi, biz o frekansı yakalayamadık. Mesela Kulüp Başkanı, Silivrispor için belediyeden ne kadar para aldınız? Nereye harcadınız? Açıklanması gerekmiyor mu?

Yeter artık insanlar saf değil, sürekli sosyal medyada olup PR yapmaktan vazgeçin, adam gibi nerden ne geldi açıklayın, şahsi hesaplara da para toplamayın. Saygılar…”


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum