Halis İşler ve İkram Kayapınar onuruna yemekli program düzenlendi

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulunmuş olan Halis İşler ve İkram Kayapınar için emekliye ayrılmalarından dolayı Öğretmen Evi'nde yemekli program düzenlendi.

Halis İşler ve İkram Kayapınar onuruna yemekli program düzenlendi
Editör: Yaz Dostum
26 Eylül 2021 - 20:53
Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulunmuş olan Halis İşler ve İkram Kayapınar için emekliye ayrılmalarından dolayı Öğretmen Evi'nde yemekli program gerçekleştirildi.

Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, okul müdürleri Harun Kazancı ve Hakan Can tarafından düzenlenen programa; İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar ve şube müdürleri, Marmaraereğlisi Şube Müdürü Yılmaz Kaya, Eğitim İş Silivri Şube Müdürü Hasan Okan, okul yöneticileri, Silivri Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Yavuz Çaylak, sanayicilerimizden Mesut Söylet, Silivri Eğitime Destek Platformu Başkanı Şerafettin Yıldırım katılım gösterdi.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar tarafından Halis İşler ve İkram Kayapınar'a eğitime olan katkılarından dolayı çiçek ve teşekkür plaketleri takdim edildi.

Öte yandan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılırken Halis İşler ve İkram Kayapınar ile olan anılarını paylaşan konuklar her iki eğitimciye de emekliliklerinde sağlık, mutluluk ve huzur dileğinde bulundular.

Program, hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından sona erdi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum