İstanbul Ticaret İl Müdüründen SİBESO'ya Ziyaret

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve yönetimi, İstanbul Ticaret İl Müdürü İsmail Menteşe ile birlikte Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer'i ziyaret etti.

İstanbul Ticaret İl Müdüründen SİBESO'ya Ziyaret
Editör: Yaz Dostum
26 Eylül 2021 - 20:42
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve yönetimi, İstanbul Ticaret İl Müdürü İsmail Menteşe ile birlikte Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer'e makamında ziyarette bulundu. Ziyarette AK Parti Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Yasin Gören de hazır bulundu.

İl Müdürü Menteşe, Başkan Bozoğlu ve beraberindeki partililer; görüşmede kardeşliğin, üretimin, sanatın ve ahlakın esas alındığı Ahilik Haftası Kutlamaları’nın 34’üncüsü münasebetiyle SİBESO ailesinin Ahilik Haftasını kutladı, Kovid-19 pandemisi nedeniyle ticari faaliyetlerinde aksama yaşayan esnaf ve sanatkarların ayakta kalması, ekonomik zorluklar karşısında direncinin artması ve sektörel beklentileri üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatına ve İstanbul Ticaret İl Müdürü İsmail Menteşe'ye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür temennilerini aktardı.

Ziyaret hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından sona erdi.







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum