"Halkımız Kasa Başındakilere De Masa Başındakilere De Güvenmiyor"

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan, bugün Silivri İlçe Başkanlığı ziyaretinde yaptığı değerlendirmede ekonomi başta olmak üzere hükümetin diğer alanlardaki uygulamalarına sert eleştirilerde bulundu. İktidardakileri kasa başındakiler, 6’lı masadakileri de masa başındakiler olarak nitelendiren Doğan, “Tam bu noktalarda halkımızın çare olarak ne kasanın başında oturanlara ne de masanın başında oturanlara güvenmeyip tek çıkış yolu olarak baktığı en önemli seçenek bizim partimizdir, Yeniden Refah Partisidir, Yeniden Refah Partisinin lideridir. Dr. Fatih Erbakan’dır. Çünkü geçmişten gelen, ilkeleri olan, sicili temiz olan, iş bitirme belgesi olan bir hareketin bugünkü genç, dinamik, enerjik temsilcisidir” dedi.

"Halkımız Kasa Başındakilere De Masa Başındakilere De Güvenmiyor"
Editör: Yaz Dostum
11 Eylül 2022 - 21:43 - Güncelleme: 11 Eylül 2022 - 21:49
Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan, heyetiyle beraber bugün ilçemize teşrif etti. Partisinin Silivri İlçe Başkanlığına ziyarette bulunan Doğan, Silivri İlçe Başkanı Ömer Hakverdi ve yönetimi tarafından karşılandı. Doğan, burada yaptığı konuşmada halkın iktidar ve muhalefet arasındaki kayıkçı kavgasından bıktığını, alternatif aradığını vurguladı.

“DARBOĞAZ İÇERİSİNDEYİZ”

Başkan Mustafa Doğan, konuşmasında şunları kaydetti:

Malumunuz olduğu üzere seçim sathına girmiş bulunuyoruz. Genel itibariyle baktığımız zaman başta ekonomide olmak üzere ciddi sıkıntılar var. Halkımız bunları iliklerine kadar hissediyor. Geçen yıl aldığımız bir ürün, hammadde, elektrik-gaz parası tüm bunları yan yana koyduğunuzda bugün ciddi artışlarla yüz yüzeyiz. Kiralar aynı şekilde. Yeni bir eve girecek olsanız fahiş bir artışla karşı karşıya kalırsınız.

“TÜRKİYE EKONOMİSİ ÜRETİM ODAKLI BİR YAKLAŞIMLA YÖNETİLSE İDİ DAHA SAĞLIKLI BİR BÜYÜME MODELİNE KAVUŞURDUK”

Tüm bu ekonomik sıkıntılar, pandemi akabinde Amerika’sında %7, Avrupa’sında %10 vs. gibi enflasyonlarla insanların karşı karşıya geldiğini görüyoruz. Ama tabi aynı zamanda Türkiye için de çeşitli fırsatlar var. Özellikle Çin’in üretimle Avrupa’yı besleme noktasındaki pozisyonunu kısmen kaybetmesi Türkiye’mizi üretim anlamında daha ön plana çıkarır durumda. Keşke bu zamana kadar ekonomi noktasında atılan adımlar daha çok üretim odaklı olsa idi. Bugün bizim hem halkımızın hem devletimizin istifadesi daha fazla olurdu.

“ÇÖZÜM, NE KASA BAŞINDAKİLER NE DE MASA BAŞINDAKİLER; ÇÖZÜM, YENİDEN REFAH PARTİSİ”

Tam bu noktalarda halkımızın çare olarak ne kasanın başında oturanlara ne de masanın başında oturanlara güvenmeyip tek çıkış yolu olarak baktığı en önemli seçenek bizim partimizdir, Yeniden Refah Partisidir, Yeniden Refah Partisinin lideridir. Dr. Fatih Erbakan’dır. Çünkü geçmişten gelen, ilkeleri olan, sicili temiz olan, iş bitirme belgesi olan bir hareketin bugünkü genç, dinamik, enerjik temsilcisidir.

“BİZ GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ HALKIN PARASINI YİNE HALKIMIZA VERECEĞİZ”

Biz bu ilkelerle çalışmaya devam edeceğiz. Hiç kimse bize Refah Partisi dönemindeki yönetimimizi işaret ederek bir usulsüzlük, bir yolsuzluk, bir peşkeş çekme, bir rant operasyonu itham edemez. Özellikle Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Başbakanlık döneminde hiçbir itham bu yönetime yapılamamıştır. Bugünde halkımızın parasınız biz yine halkımıza verecek şekilde plan ve projelerimizi belirledik, iktidara gelmek üzere hazırlıklarımızı tamamlamış durumdayız.

“HALKIMIZA DOĞRULARI ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İnşallah önümüzdeki ilk seçimlerde halkımızın büyük bir çoğunluğunun teveccühünün bize yöneleceğini görüyoruz. Biz meydanlarda olmaya ve doğruyu halkımıza anlatmaya devam edeceğiz.

Hazal BAŞARAN

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum