Yeniden Refah Silivri, İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan'ı ağırladı

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan, bugün Silivri İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi. Ülke gündemi, parti programı ve planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Doğan; seçim sathına girildiğini hatırlatarak Silivri İlçe Başkanı Ömer Hakverdi ve yönetimine Şahlanış Kampanyası çerçevesinde silkelenmelerini, üzerlerinde atalet varsa bundan kurtulmalarını ve akabinde bütün teşkilat birimleri ile sahada var olmalarının talimatını verdi.

Yeniden Refah Silivri, İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan'ı ağırladı
Editör: Yaz Dostum
11 Eylül 2022 - 17:54 - Güncelleme: 11 Eylül 2022 - 17:59
Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan, heyetiyle beraber bugün ilçemize teşrif etti. Partisinin Silivri İlçe Başkanlığına ziyarette bulunan Doğan, burada Silivri İlçe Başkanı Ömer Hakverdi ve yönetimi tarafından karşılandı.

Milli görüşün yeniden şahlanışının, Yeniden Refah Partisi’nin iktidarının ayak sesleri duyulmaya başlandığının altını çizen Doğan, “Önümüzdeki ilk seçimlerde halkımızın büyük bir teveccühünün bize yöneleceğini görüyoruz” dedi.


DOĞAN: ŞAHLANIŞ SÜRECİNDE BÜTÜN TEŞKİLAT BİRİMLERİ İLE SAHADA VAR OLUN

Ekonomi başta olmak üzere hükümetin diğer alanlardaki uygulamalarına sert eleştirilerde bulunan İl Başkanı Mustafa Doğan, “Çözüm ne kasa başındakiler ne de masa başındakiler; çözüm Milli Görüş, çözüm Yeniden Refah Partisi” diyerek şunları kaydetti:

“Çalışmalarımıza hız verdik. Önümüzde Şahlanış dediğimiz bir 40 Gün programı vardır. Bu 40 günde bütün ilçelerimizin silkelenmesini istiyoruz, üzerinde atalet varsa onlardan kurtulmalarını istiyoruz akabinde de bütün teşkilat birimleri ile sahada var olmasını, enerjisi ile ortaya çıkmalarını istiyoruz. Bu 40 günlük plan, programını hazırlayarak bize ulaştırmalarını bekliyoruz.

“BİZ DİĞER PARTİLER GİBİ SEÇİME, PARA DAĞITMA OPERASYONU İLE HAZIRLANMAYACAĞIZ”

Tüm bunları hazırladıktan sonra ne olacak? Üye sayımızda değişiklik olacak. Sandık müşahitlerimizde değişiklikler olacak. Mahalle teşkilatlarımız gelişecek. Eksikler tamamlanacak. İcra teşkilatımız tamamlanacak. Yönetim kurulumuz büyüyecek. Ve günün sonunda seçimlerden çok önce bir zaman ‘biz seçimlere hazırız’ diyeceğiz. Diğer partilerin son dakika ortaya çıktığı gibi, seçimlere yönelik sadece ekonomik para dağıtma operasyonları yaptığı gibi olmadığımızı vatandaşlarımıza bir kere daha anlatmamız gerekiyor.

“ÜYE SAYISINI ARTIRMALIYIZ”

Bundan dolayı çok çalışmamız lazım. Teşkilatımızda eksikler olmaması gerekiyor. Bunları tamamlamamız gerekiyor. Hanımlar kolumuza ve gençlik teşkilatımıza hasleten önem veriyoruz. Başta üye sayısı olmak üzere diğer noksanlıkların hızlı bir şekilde tamamlanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.”

İl Başkanı Mustafa Doğan, parti binasında gerçekleşen toplantı sonrasında esnaf ziyaretleri yaptı. Akabinde sahilde bulunan parti standını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi, yeni üye çalışmalarına imza attı.

Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum