"İBB'nin Uçkun Mücadelesindeki Başarısızlığı Bize Sıkıntı Yaşattı"

İBB MHP Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB Meclisi Eylül ayı oturumunda İBB yönetimini sivrisineklerle mücadele konusunda eleştirerek, “Yapamayacaksanız bu işi, önümüzdeki yıl bütçeleri ile beraber ilçe belediyelerine devredin. Bizde şimdiden hazırlık yapalım çünkü bu sıkıntıyı bir yıl daha yaşamak istemiyoruz” dedi.

"İBB'nin Uçkun Mücadelesindeki Başarısızlığı Bize Sıkıntı Yaşattı"
Editör: Yaz Dostum
13 Eylül 2021 - 21:54 - Güncelleme: 13 Eylül 2021 - 22:06
İBB MHP Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB idaresini sivrisineklerle çaba konusunda eleştirerek, şunları söyledi:

“VATANDAŞIMIZ SORUMLULUĞUN BİZDE OLMADIĞINI ANLATMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUZ”

“Özellikle ormanı, göleti, deresi ve hayvancılığı olan ilçeler olarak bütün bir yaz uçkunla mücadele konusunda sıkıntılar yaşadık. Şikayetler yerel yönetimlere gelse de bu konuda görev, yetki ve sorumluluk bizlerde değil. Bizim uçkunla mücadele yapabilecek araç gerecimiz, personelimiz, ilacımız yok dediğimizde bunu vatandaşlarımıza anlatmakta zorluk çekiyoruz.

“BU İŞİ BÜTÇELERİYLE BERABER İLÇE BELEDİYELERİNE DEVREDİN”

Vatandaşın görevin kimde olduğuyla ilgilenmiyor, çevresinde sinek görmek istemiyor. Yapamayacaksanız bu işi önümüzdeki yıl bütçeleri ile beraber ilçe belediyelerine devredin. Bizde şimdiden hazırlık yapalım çünkü bu sıkıntıyı bir yıl daha yaşamak istemiyoruz.”

Haber : Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum