"Selimpaşa Kavşak Projesinde İBB, İlk Etapta Menfezi Genişletmeli!"

İBB Meclisi Eylül ayı oturumunda konuşan İBB MHP Grup Başkanvekili Volkan Yılmaz; İBB'ye bağlı kuruluşlardan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (İSKİ) bir uyarıda bulundu. 2009’da yaşanan sel felaketinde Selimpaşa'da sel sularına kapılarak kaybolan bebeği hatırlatan Başkan Yılmaz, “D-100 karayolu neredeyse dörtte bir oranında daraldığından orada kayıplar yaşanmıştı. Şimdi İBB yönetimine ve İSKİ’ye seslenmek istiyorum. Orada yaptığınız kavşak çalışmasında önceliğiniz D-100 karayolu üzerindeki menfezi genişletmek olmalı. Projenin içerisinde var ama en son etabında var. Bozkurt’ta yaşanılan görüntülerin orada yaşanmaması için İSKİ’nin çok hızlı bir şekilde organize olarak oradaki menfezi genişletmesini buradan talep etmiş olayım” dedi.

"Selimpaşa Kavşak Projesinde İBB, İlk Etapta Menfezi Genişletmeli!"
Editör: Yaz Dostum
13 Eylül 2021 - 21:28 - Güncelleme: 13 Eylül 2021 - 21:38
İBB MHP Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB Meclisi Eylül ayı oturumunda Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde meydana gelen acı görüntülerin ilçemizde yaşanmaması adına İBB yönetimine uyarıda bulundu. Yılmaz, Selimpaşa Kavşak Projesi’nde ilk işin D-100 karayolu üzerindeki menfezin genişletilmesi olması gerektiğine dikkat çekti.

“2009 TARİHİNDE SELİMPAŞA’DA O KAVŞAĞIN İNŞA EDİLDİĞİ YERİN HEMEN BİRAZ İLERİSİNDE SELDE ANNESİNİN KOLLARI ARASINDAN BİR BEBEK KAYIP GİTMİŞTİ”

Yılmaz, konuyla ilgili şu görüşlere yer verdi:


“Buradan Bozkurt’ta yaşanan sel felaketinden hareketle İSKİ’ye de bir uyarı yapmak istiyorum. İBB Selimpaşa’da D-100 karayolu üzerinde battı çıktısı olan bir kavşak yapacak. Bu vesile ile İBB yönetimine teşekkür ediyorum lakin 2009’da bir sel yaşandığında Selimpaşa’da o kavşağın inşa edildiği yerin hemen biraz ilerisinde bir annenin bebeği ellerinden kayarak sel sularına karışmıştı ve cenazesi zannedersem bulunamamıştı.

"O KAYIPLAR KARAYOLU DARALDIĞINDAN YAŞANMIŞTI"

Şimdi tam da orada dere yatağının yüksek bir metreyle gelip D-100 karayolu neredeyse dörtte bir oranında daraldığından orada kayıplar yaşanmıştı.


“İLK ETAPTA D-100 KARAYOLU ÜZERİNDEKİ MENFEZ GENİŞLETİLMELİ”

Şimdi İBB yönetimine ve İSKİ’ye seslenmek istiyorum. Orada yaptığınız kavşak çalışmasının önceliği o D-100 karayolu üzerindeki menfezi genişletmek olmalı. Projenin içerisinde var ama en son etabında var.  Bozkurt’ta yaşanılan görüntülerin orada yaşanmaması için İSKİ’nin çok hızlı bir şekilde organize olarak oradaki menfezi genişletmesini buradan talep etmiş olayım.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum