İBB, Silivri Müjdat Gürsü Stadı'na Yeniden Hayat Verdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan sona yenilenen İBB Müjdat Gürsu Spor Tesislerinde devam eden çalışmalarda sona yaklaşıldı.

İBB, Silivri Müjdat Gürsü Stadı'na Yeniden Hayat Verdi
Editör: Yaz Dostum
10 Mayıs 2021 - 16:55 - Güncelleme: 10 Mayıs 2021 - 17:04

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yeni spor tesisi projelerini hayata geçirirken mevcut spor tesislerinin daha etkin ve verimli kullanılabilmesi amacıyla başlattığı yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 1994'te geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden futbolcu Müjdat Gürsü’nün adını taşıyan stat, geniş kapsamlı bakım ve onarım çalışmalarına dahil edilen spor tesisi oldu. İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğünün koordinasyonunda İBB Tesisler Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalarda sona gelindi.

AÇILIŞIN BAŞKAN İMAMOĞLU’NUN KATILIMIYLA 20 MAYIS’TA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ PLANLANIYOR

20 Mayıs 2021 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımları ile hizmete açılması planlanan İBB Müjdat Gürsu Spor Tesislerinde devam eden çalışmaları CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız ve beraberindeki parti mensupları yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Esen, inceleme ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, “Spor kulüpleri ile çevre sakinlerinin rahatlıkla kullanabileceği tesislerin yeni hali ilçemize hayırlı olsun” dedi.

ANTRENMAN VE MÜSABAKALARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

İBB, Müjdat Gürsü Stadı’nı baştan aşağı yenilemeye gitti. Zemin çalışmalarının tamamlandığı tesiste mevcut 2 bin 500 kişilik tribün modernize edilirken, bin 700 kişilik ilave bir seyirci alanı daha yapıldı. Kapasitesi arttırılarak 4 bin 500 seyirciye ulaşacak ve daha fazla sporcuya ev sahipliği yapacak statta tüm eski koltuklar yenilendi. Mevcut tribünün altı kısmında bulunan tüm alanlarda bakım çalışması gerçekleştirildi. Basın ve ses odasının fiziki ve teknik olarak yenilendiği çalışmalar kapsamında çevre düzenlemesi de yapıldı. İBB Silivri Müjdat Gürsü Stadı yenileme, bakım ve onarım çalışmaları tamamlandığında bölgedeki amatör ve profesyonel futbol kulüplerinin hizmetine sunulacak.








 

YORUMLAR

  • 0 Yorum