İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri'nden Öğretmenler Günü Kutlamaları

İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sosyal medya hesapları üzerinden kutlama mesajları yayımladılar. En güzel cümlelerle öğretmenlere olan sevgilerini ifade eden siyasiler, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de anarak ebediyete intikal etmiş tüm eğitimciler için rahmet dualarında bulundular.

İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri'nden Öğretmenler Günü Kutlamaları
Editör: Yaz Dostum
24 Kasım 2020 - 23:16
AK Parti ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri tarafından kaydedilen kutlama mesajları şu şekilde;

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas: Bir alkış da kıymetli öğretmenlerimize gelsin. Hedeflerimize ve hayallerimize ulaşmak için bizlere ilham veren, birey olma çabasında her birimize yol gösteren, bizimle hayatı paylaşan ve hayatın bütün inceliklerini öğreten kıymetli öğretmenlerimiz, ülkemizin içinde bulunduğu pandemi süreci ve Covid-19 salgını karşısında da çözüm odaklı hizmet anlayışı ve özverili çalışmaları ile çocuklarımızın eğitimlerinin kesintiye uğramadan devam etmesi bizler için aynı fedakârlığı sergilemişlerdir. Aylardır verilen bu çaba, öğretmenlik mesleğinin gerçek bir emek, özveri, sabır ve hoşgörü mesleği olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Silivrimizde bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getiren bütün öğretmenlerimizi ve milli eğitim camiamızı kutluyorum.

Başta vatan sevdalısı şehit öğretmenlerimiz olmak üzere, kendisini yeni nesillere ve ülkesine adayan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım. Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı: Değerli öğretmenlerimiz, İnsanlık tarihinin en zor dönemlerinden birine şahitlik ediyoruz. Muhakkak İnsanlık bundan önce de çok acılar yaşadı ancak tarihin nadir dönemlerinde kendini bu kadar çaresiz hisseti. Bizler belki sınıflarımızı dolduramadık eğitim öğretim faaliyetlerini uzaktan yapmak zorunda kaldık ama sizler çocuklarımızın yüreğini hep sevgiyle ve umutla doldurdunuz. Eğer öğretmen varsa hep umut vardır. Öğretmenler Gününüzü en içten dileklerimle kutlarım.

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Filiz Baş Güler: Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutluyorum... Ahirete irtihal etmiş, şehit olmuş tüm Öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun inşaallah...

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Orhan Çalışkan : Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarma idealiyle var güçleriyle mücadele eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyorum.

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Salim Çavdar : Dünyanın en kutsal mesleklerinden birini icra eden, gelecek nesillerin mimarı emektar öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, görevi başında şehit edilen öğretmenlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet ruhları şad olsun.

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Yasin Gören : Öğretmenler; sadece Matematik, Türkçe ya da Fen Bilgisi değil, önce iyi bir insan olmayı öğretir. Vicdan sahibi çocuklar yetiştirir, bölüşmeyi, paylaşmayı, sevmeyi, dokunmayı, düşünmeyi öğretir. Bunlar bizlere kara tahtada öğrettiklerinden çok daha kıymetlidir. “Bana bir harf öğretenin bin yıl kölesi olurum” demiş Hz. Ali(ra).Sizler bize sadece bir harf değil, yaşamın ta kendisini öğrettiniz. Nice 24 Kasımlar görmeniz umuduyla.

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu: Hayatımızda iz bırakan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Hacer Yıldırım: Bu kutsal mesleğin onurlu temsilcileri öğretmenlerimizi sağlık, mutluluk ve başarı temennisiyle saygıyla selamlıyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Şükriye Akkaya Karakuş: Geleceğe ışık tutan, umut olan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız: Cumhuriyetin ışığından ve Ata'mızın yolundan ayrılmayan tüm öğretmenlerimize en derin saygılarımı sunuyor, 24 Kasım Öğretmenler Günlerini kutlarken; aydınlanma yolunda ve tüm sorunlarının çözümlerinde onları asla yalnız bırakmayacağımızı belirtmekten onur duyuyorum.

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu: Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde çağdaş, demokratik ve laik eğitimden asla vazgeçmeyen tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Lütfü Vardar: Başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, kutsal mesleğin onurlu temsilcileri olan öğretmenlerimizi sağlık, mutluluk ve başarı dilekleriyle sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Elif Yılmazer: Sevgili Öğretmenlerim, sizler hayatlarınız boyunca gelecek nesilleri yetiştirmek için çaba harcayan fedakar insanlarsınız. Bizlerin vatanını seven, fikri hür, vicdanı hür, İrfanı hür, çalışkan, dürüst, bilgili, doğruyu savunan, dünyayı tanıyan, bilime ve yeniliğe açık, değerlerine ve ülke bütünlüğüne sahip çıkan, yeteneklerinin farkında olan bireyler olarak yetişmemizi sağlıyorsunuz. Bizleri hayata hazırlayan, ülkemizin fedakar ve saygın insanları olan, başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere siz sevgili Öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Yolunuz yolumuz, geleceğimiz gözlerinizde gördüğümüz ışıltılar kadar aydınlık olsun. Öğretmenler gününüz kutlu olsun! Sevgi ve saygılarımla.

CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Ersin Taşkın: Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Öğretmenler Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır” sözüyle öğretmenlerimizin, geleceğimizin inşa edilmesinde ne denli önemli bir görev üstlendiklerini ifade ederek öğretmenlerimize tarihi bir görev ve sorumluluk vermiştir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara hazırlayan, emek, sabır ve hoşgörüsünü kaybetmeden bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması aşamasında çok önemli bir role sahip olan öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyor emekleri önünde saygı ile eğiliyorum.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum