İBB yazlık sebze fideleri Silivri'de üreticilerle buluşturulmaya başlandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tohumdan fideye üreticileri desteklemeye devam ediyor. Tarımsal ürün çeşitliliği ile tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayan üreticilerin gelir seviyelerinin artırılması için her alanda desteklerini sürdüren Büyükşehir, çiftçiye destek projesi kapsamında gerçekleştirdiği ücretsiz yazlık sebze fide desteklerinin Silivri ilçemizdeki dağıtımlarına başladı.

İBB yazlık sebze fideleri Silivri'de üreticilerle buluşturulmaya başlandı
Editör: Yaz Dostum
10 Mayıs 2022 - 22:00 - Güncelleme: 10 Mayıs 2022 - 22:21
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yerli üretimi artırmak ve bölge ekonomisine katkı sağlamak amacıyla çiftçilere yönelik kırsal kalkınma desteklerini aralıksız sürdürüyor.

Kırsal kalkınma destekleriyle Silivrili üreticinin yüzünü güldürmeye devam eden Büyükşehir, bu çerçevede çiftçiye destek projesi kapsamında ücretsiz yazlık sebze fide desteklerinin Silivri ilçemizdeki dağıtımlarına başladı. Silivri’mizin 27 mahallesinde 257 üreticiye toplamda 1.166.834 adet fide dağıtımı gerçekleştirildi.

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız ile beraberindeki ilçe yöneticileri de teslim töreninde hazır bulunarak Büyükşehir Belediyesi'nin yazlık sebze fidesi desteğinden yararlanan çiftçilerin yanında oldu.

İstanbul genelinde dayanışmacı bir gıda ve tarım rejimi kurulmasının amaçlandığını ifade eden CHP Silivri İlçe Başkanlığı konuyla ilgili duyurusunda, “Destekler için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ediyor; projemizin ilçemize ve çiftçimize hayırlı olmasını diliyoruz. Üreterek özgürleşecek, dayanışmayla hakça bir düzen inşa edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Haber : Hazal BAŞARAN







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum