Melih Yıldız: "Biz Hep Çiftçimizin, Üreticimizin Yanındayız, Teşekkürler İmamoğlu"

Yerli üretimi artırmak ve Silivri ekonomisini canlandırmak amacıyla kırsal kalkınma hamlesini sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl olduğu gibi bu yıl da gerçekleştirdiği ücretsiz fide desteğinin dağıtımları bugün ilçemizde yapıldı.

Melih Yıldız: "Biz Hep Çiftçimizin, Üreticimizin Yanındayız, Teşekkürler İmamoğlu"
Editör: Yaz Dostum
10 Mayıs 2022 - 22:32
Bölgemizde tarımsal üretimi artırmaya ve çiftçilerin ekonomisini rahatlatmaya yönelik tarımsal destek programlarına hız veren Büyükşehir, çiftçiye destek projesi kapsamında gerçekleştirdiği ücretsiz yazlık sebze fide desteklerinin Silivri ilçemizdeki dağıtımlarına başladı.

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız ile beraberindeki ilçe yöneticileri de teslim töreninde hazır bulunarak Büyükşehir Belediyesi'nin yazlık sebze fidesi desteğinden yararlanan çiftçilerin yanında oldu.

“SİLİVRİ’MİZİN 27 MAHALLESİNDE 257 ÜRETİCİMİZE TOPLAMDA 1.166.834 ADET FİDE DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ”

Kırsal kalkınma desteklerini çeşitlendirerek Silivrili çiftçinin refah seviyesini yükseltmeyi hedefleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, tarımsal üretimi teşvik ederek yerli üretimi amaçlayan hamlesinden duyduğu memnuniyeti aktaran Melih Yıldız, “İBB tarafından Silivri’mizin 27 mahallesinde 257 üreticimize toplamda 1.166.834 adet fide dağıtımı gerçekleştirildi. Üreticilerimize bol bereketli bir yıl diliyoruz. Teşekkürler İmamoğlu…” dedi.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum