İkinci Başkan Çolakoğlu'ndan sitem: Silivrispor'u bu kadar az mı seviyorsunuz?

Silivrispor'da Kulüp İkinci Başkanı Nuri Çolakoğlu, ilçemizi temsil eden bir takım olmalarına rağmen yeterince destek göremediklerini belirtti. “300 Bin nüfuslu ilçenin takımının 1 lira geliri olmaması çok komik” diyen Çolakoğlu, “Biz üstümüze düşeni fazlasıyla yapıyoruz, yapmaya çalışıyoruz da. İnanın çoluk çocuğumuzun rızkından vermeye başladık. Yani Silivrispor’u bu kadar mı az seviyorsunuz?” şeklinde konuştu.

İkinci Başkan Çolakoğlu'ndan sitem: Silivrispor'u bu kadar az mı seviyorsunuz?
Editör: Yaz Dostum
21 Ağustos 2022 - 21:49
Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru, İkinci Başkan Nuri Çolakoğlu, Muhasip Üye Ramazan Sakallıoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin, Kulüp Müdürü Ekrem Kavak ile birlikte kamera karşısına geçerek canlı yayında kulüple ilgili merak edilen tüm sorulara cevap verdiler.

İkinci Başkan Çolakoğlu, kulübün bilançosunu iyileştirme ve borçlarını azaltmak için ellerinden geleni yaptıklarını ancak yeterince destek görmediklerini üzülerek dile getirdi.


“BU KULÜBÜ AYAKTA TUTMAMIZ LAZIM”

Çolakoğlu, şöyle konuştu:

Desteğe ihtiyacımız var. Bu kulübü ayakta tutmamız lazım. Silivri artık büyüdü. 300 Bin nüfuslu ilçenin takımı. Bu ilçenin takımının 1 lira geliri olmaması çok komik. Bizi sevmeyebilirsiniz, istemeyebilirsiniz de sonuçta Silivrispor…

“HERKES ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPMALI”

Bir yerden herkesin işin ucundan tutması lazım. Biz üstümüze düşeni fazlasıyla yapıyoruz, yapmaya çalışıyoruz da… İnanın çoluk çocuğumuzun rızkından vermeye başladık. Yani Silivrispor’u bu kadar mı az seviyorsunuz? Silivrispor hepimizin diyoruz, demeyenler de var.

Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum