"Otogar ve Otopark Gelirinden Bize Aylık Ne Kadar Destek Verileceğini Bilmek İstiyoruz"

Mali durumla ilgili bilgilendirme yapan Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru, “Kulübün daha önceki yıllarda otopark, otogar, federasyon ve Spor Toto gelirleri vardı. Önemli gelirlerdi bunlar” dedi. Sabit gelirlere ihtiyacı olduklarını vurgulayan Başkan Duru, Silivri Belediyesi’ne bir kez daha çağrıda bulunarak otogar ve otopark gelirinden kendilerine aylık ne kadar destek verileceğini bilmek istediklerini söyledi.

"Otogar ve Otopark Gelirinden Bize Aylık Ne Kadar Destek Verileceğini Bilmek İstiyoruz"
Editör: Yaz Dostum
21 Ağustos 2022 - 21:10 - Güncelleme: 21 Ağustos 2022 - 21:12
Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru, İkinci Başkan Nuri Çolakoğlu, Muhasip Üye Ramazan Sakallıoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin, Kulüp Müdürü Ekrem Kavak ile birlikte kamera karşısına geçerek canlı yayında kulüple ilgili merak edilen tüm sorulara cevap verdi. Başkan Duru, kulübün finansal dengesini tekrar sağlayabilecek, sağlıklı ve sürdürülebilir bir mali yapıya ulaşması için sabit gelirlere ihtiyacı olduğunu vurguladı.

“GÖNÜLDEN SEVDALI BAĞIŞÇILAR, YÖNETİM KURULU VE BELEDİYENİN KISMİ DESTEĞİ DIŞINDA GELİRİMİZ YOK”

Duru, şöyle konuştu:


Kulübün daha önceki yıllarda otopark, otogar, federasyon ve Spor Toto gelirleri vardı. Önemli gelirlerdi bunlar. Bunların hiçbiri yok. Biz ne gelir geleceğini bilmiyoruz. Gerçekten gönülden sevdalı bağışçıların, yönetim kurulunun ve belediyenin kısmi desteği dışında gelirimiz yok.

“OTOGAR VE OTOPARK GELİRİNDEN NE GELECEĞİNİ BİLİRSEK, ÖDEME PLANI YAPABİLİRİZ”

Bir ricada bulunmak istiyoruz. Bize ne destek verilecekse lütfen o desteğin ne olacağını biz bilelim çünkü biz burada yıllık 5,5-6 Milyon bütçesi olan bir kulübü yönetmeye çalışıyoruz. Ne geleceğini bilmemiz lazım. Otopark, otogar gelirinden bize aylık ne kadar destek verileceğini bizim bilmemiz lazım. Bunu defalarca söylüyoruz. Bilelim ki ona göre ödeme planları yapalım.

Hazal BAŞARAN


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum