Silivrispor oyuncuları 100 Bin TL karşılığında 1 ay Gümüşyaka'da Esenyurt Üniversitesi yerleşkesinde kalacak

Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru, “Biliyorsunuz eski Stadın oradaki lojman yeni yerine taşınıyor, bunu belediye karşılıyor. Futbol takımızın kalması için bir yer ihtiyacı vardı. Yaklaşık 15 gündür Gümüşyaka’da Esenyurt Üniversitesi yerleşkesindeyiz. Tesis bitimine kadar orada olacağız. Yemek hariç 100 Bin TL’ye anlaştık. 1 ay 35 kişi. Piyasaya göre çok uygun bir rakam. Bu 100 Bin TL’yi de Silivri Belediyesi karşılayacak. Kendilerine buradan teşekkür ediyoruz” dedi.

Silivrispor oyuncuları 100 Bin TL karşılığında 1 ay Gümüşyaka'da Esenyurt Üniversitesi yerleşkesinde kalacak
Editör: Yaz Dostum
21 Ağustos 2022 - 20:02

Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru, İkinci Başkan Nuri Çolakoğlu, Muhasip Üye Ramazan Sakallıoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin, Kulüp Müdürü Ekrem Kavak ile birlikte kamera karşısına geçerek canlı yayında kulüple ilgili merak edilen tüm sorulara cevap verdi. Başkan Duru, Silivri Belediyesi’nin 2022-2023 sezonu için şu ana kadar yaptığı katkılar hakkında bilgi verdi.

“LOJMANIN HEM TAŞINMASI HEM YENİLENMESİ SİLİVRİ BELEDİYESİ TARAFINDAN KARŞILANIYOR”

Duru, şunları söyledi:


Belediyeden bu yılla ilgili 11 Bin TL’lik yemek fişi geldi. Şunu da söylemem gerekir; biliyorsunuz eski Stadın oradaki lojman yeni yerine taşınıyor, bunu belediye karşılıyor. Bunun masrafının ne olduğunu bilmiyorum ama orada bir bütçe var. Hem taşınması hem de yenilenmesi belediye tarafından karşılanıyor.

“YAKLAŞIK 15 GÜNDÜR GÜMÜŞYAKA’DA ESENYURT ÜNİVERSİTESİ YERLEŞKESİNDEYİZ”

Futbol takımızın kalması için bir yer ihtiyacı vardı. Bulmamız gerekiyordu. Yaklaşık 15 gündür Gümüşyaka’da Esenyurt Üniversitesi yerleşkesindeyiz. Tesis bitimine kadar orada olacağız. Aşçımızı götürdük, ekonomik olması için yemeğimizi kendimiz yapıyoruz.

“YEMEK HARİÇ 100 BİN TL’YE ANLAŞTIK”

İşletme sahiplerine teşekkür ediyoruz, bize önemli bir destek verdi. Yemek hariç 100 Bin TL’ye anlaştık. 1 ay 35 kişi. Piyasaya göre çok uygun bir rakam. Bu 100 Bin TL’yi de Silivri Belediyesi karşılayacak. Kendilerine buradan teşekkür ediyoruz.

Hazal BAŞARAN

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum