İlk mezuniyet töreninde Tarım Lisesi'nin kurucusu Işıklar unutulmadı

Silivri Belediyesi TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezuniyet töreninde Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile Silivri Belediyesi önceki dönem Başkanı Özcan Işıklar bir arada öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

İlk mezuniyet töreninde Tarım Lisesi'nin kurucusu Işıklar unutulmadı
Editör: Yaz Dostum
01 Eylül 2021 - 22:16 - Güncelleme: 08 Eylül 2021 - 22:14
Silivri Belediyesi TÜRAM Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nde geçtiğimiz gün mezuniyet coşkusu yaşandı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile Silivri Belediyesi önceki dönem Başkanı Özcan Işıklar, okulun ilk mezunlarını büyük bir gurur ve coşkuyla birlikte uğurladı.
 
IŞIKLAR: “ÖĞRENCİLERİMİZLE ATAMIZIN HUZURUNA GİDİŞİMİZ DÜN GİBİ HATIRALARIMDA”

Özcan Işıklar, mezuniyet töreni sonrası duygularını kaleme aldı. Işıklar, açıklamasında şunları kaydetti:

“Bugün benim için çok anlamlı olan TÜRAM Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ilk öğrencilerinin mezuniyet törenine katıldık. O öğrencilerimizle Atamızın huzuruna yürüdüğümüz günü dün gibi hatırlıyorum. Bugünde pırıl pırıl 48 öğrencimizi geleceğe gururla uğurladık.

“TARIM LİSESİ, BİRÇOK BELEDİYEYE İLHAM KAYNAĞI OLDU”

Bir belediye olarak Türkiye de ilk kez başlatılan ve kararlılıkla devam ettirilen bu Tarım lisesi ilçemize de tarım teknolojilerinin gelişmesinde önemli katkı yapacaktır. Birçok belediyeye de ilham kaynağı olmuştur.

“TOPRAKLARIMIZI BİLGİYLE, TEKNOLOJİYLE FARKLILIKLAR YARATIP KALICI ÜSTÜNLÜKLERE TAŞIYACAĞIMIZI HALEF SELEF BİRLİKTE TEYİD ETMEK AYRI BİR MUTLULUK”

Bugün çocuklarımızı sayın belediye başkanımız Volkan Yılmaz’la birlikte uğurlamamızda ayrı bir kadirşinaslık ve nezaket örneği olarak Silivri sosyal yaşamına teamül oluşturacağına inanıyorum. İlçemizin zenginliği bu topraklarımızı üreterek koruyacağımızı bilgiyle teknolojiyle farklılıklar yaratıp kalıcı üstünlüklere taşıyacağımızı bugün halef selef birlikte teyid etmekte ayrı bir mutluluktu. Silivri çok daha iyilerine layık bunu biliyoruz ve siyasi mülahazaları Silivri’nin geleceği söz konusuysa teferruat saydığımızı bu gün sayın belediye başkanıda göstermiştir bu nedenle de ayrıca teşekkür ediyorum.”

YILMAZ’DAN IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR

Başkan Volkan Yılmaz ise görüşlerini şu mesajla bildirdi:

“Silivri Belediyesi TÜRAM Meslek ve Teknik Anadolu Lisemizde mezuniyet coşkusu yaşadık; ilk mezunlarımızın heyecanına ve sevincine ortak olduk. 48 öğrencimizi yürekten kutluyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Bu okulun hayata geçirilmesinden dolayı geçmiş dönem belediye başkanı Sn.Özcan Işıklar'a teşekkür ediyorum.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum