Silivri ODAK Okulları'ndan 6 Eylül'de Yüz Yüze Eğitime Doludizgin Hazırlık

Seçkin yöneticileri, eğitim kadrosu, nitelikli eğitim temelleri ve başarı takibiyle bölgede büyük güven kazanan Silivri ODAK Okulları; 6 Eylül'de haftada 5 gün yüz yüze eğitime başlama sürecinde hazırlık çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Silivri ODAK Okulları'ndan 6 Eylül'de Yüz Yüze Eğitime Doludizgin Hazırlık
Editör: Yaz Dostum
01 Eylül 2021 - 21:21 - Güncelleme: 01 Eylül 2021 - 21:44
Eğitim-öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile bölgede fark yaratan Silivri ODAK Okulları, 2021-2022 yılı yüz yüze eğitim ve öğretim için hazırlıklarına dört bir koldan devam ediyor.

Hazırlık sürecinde okulun gerçekleştirdiği çalışmalardan bazı satır başları şöyle:


Silivri ODAK Okulları bu kapsamda 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı oryantasyon programı başlangıcını Sunflower Jasmine Restaurant’ta Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı’nın ev sahipliğinde tüm yönetici ve öğretmenlerin katılımı ile gerçekleştirdi. Programda 2021 LGS sonuçları ve kurumun eğitim politikaları hakkında Genel Müdür Gülgün Narinç tarafından bilgilendirme yapıldı.

Hizmet içi eğitimler kapsamında Doç. Dr. Murat Beken, okulda ağırlandı.Beken "Eğitimde Yapay Zeka" konusunda anlatımlarda bulundu.

Hizmet içi eğitimler kapsamında Eğt. Uz. Dr. Arzu Yüksel, iki günlük program dahilinde okulda misafir edildi. Yüksel, "Öğrenci Katılımını Destekleyen Öğretme Teknikleri ve Etkili İletişim Modelleri" konularında bilgiler aktardı.

Akabinde 5. sınıf öğrencilerinin 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı oryantasyon programı, hazırbulunuşluk sınavı ile başladı.

Son olarak 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. sınıf öğrencileri ve velileri, öğretmenlerle bir araya gelerek döneme heyecan ve mutluluk dolu bir başlangıç yaptılar.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

,







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum