İmamoğlu'ndan Silivri'de Amatör Sporculara Malzeme Desteği

Bugün Silivri’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Müjdat Gürsu Stadı ve spor komleksinin açılışını yapan Başkan Ekrem İmamoğlu, beraberindeki heyetle birlikte içlerinde amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarına yönelik malzemelerin bulunduğu kolilerin dağıtımlarını da gerçekleştirdi.

İmamoğlu'ndan Silivri'de Amatör Sporculara Malzeme Desteği
Editör: Yaz Dostum
20 Mayıs 2021 - 21:37

İBB, 2009’daki sel felaketinden sonra kullanılmaz hale gelen, merhum futbolcu Müjdat Gürsu’nun adının verildiği Silivri’deki stadı ve spor kompleksini, 1 yıl içinde 25 milyon liralık yatırımla yeniledi.

MERHUM GÜRSU’NUN KARDEŞLERİ ONUR KONUĞU OLARAK AĞIRLANDI

Kompleks, daha önce olmayan engelli asansörü ve rampası ile birlikte stat hale getirildi. Yenilenen Müjdat Gürsu Stadı ve Spor Kompleksi için düzenlenen açılış töreninde İBB Başkanı İmamoğlu, CHP İstanbul milletvekili Gökan Zeybek, CHP PM üyesi Sevgi Kılıç, CHP İBB Meclis Başkanvekil Doğan Subaşı, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Başkanı Ali Düşmez hazır bulundu. Merhum Gürsu’nun ağabeyleri, Müfit ve Bülent Gürsu ile ablası Binnur Demirbağ da törende onur konuğu olarak ağırlandı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN AMATÖR SPORA DESTEK

Törende; sırasıyla Düşmez, Yılmaz ve İmamoğlu birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından merhum Gürsu’nun aile fertleri de sahneye davet edildi. İmamoğlu, Gürsu ailesine, özel basım, arkasında “Müjdat Gürsu” yazılı, 2 numaralı Silivrispor forması hediye etti. Kurdele kesiminin ardından sahaya inen İmamoğlu ve beraberindeki heyet, içlerinde amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarına yönelik malzemelerin bulunduğu kolilerin dağıtımlarını gerçekleştirdi.,






Video Linki: https://we.tl/t-6R6SS59u2O

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum