"Işıklar, Başkanlık döneminde olduğu gibi daima yanımızda"

Tokat Konfederasyonu (TOKKON) Gençlik Kolları Silivri Temsilcisi Ahmet Yapıcı, geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile bir araya geldi.

"Işıklar, Başkanlık döneminde olduğu gibi daima yanımızda"
Editör: Yaz Dostum
31 Aralık 2020 - 01:02 - Güncelleme: 31 Aralık 2020 - 01:06

Tokat Konfederasyonu (TOKKON) Gençlik Kolları Silivri Temsilcisi Ahmet Yapıcı, Silivri'mizde 2 dönem üst üste Belediye Başkanlığı yapan Özcan Işıklar ile CHP'nin İlçe Başkanlığı binasında buluştu. Gençlik adına yürütmek istedikleri çalışmalar hakkında Işıklar'a bilgiler veren Yapıcı, bugüne dek kendilerine olan desteklerinden dolayı teşekkür temennilerini aktardı. 

Ziyaret hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından sona ererken Yapıcı, Işıklar'a Silivrispor ile Tokatspor'un renklerini taşıyan bir forma hediye etti.

"HİÇBİR YARDIMDAN KAÇMADAN DAİMA BİZİMLE"

Ahmet Yapıcı, ziyaretin ardından yaptığı paylaşımda ise, "TOKKON Gençlik Kolları Silivri Temsilciğili olarak geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı ziyaret ettik. Gençlik adına ve gelecek için yapacağımız çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Özellikle Belediye Başkanlığı döneminde ve şu an hiçbir yardımdan kaçmadan daima bizimle olan sn. Özcan Işıklar başkanımıza teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum