Turgut Reis İlkokulu'ndan eTwinning Başarısı

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nün yürüttüğü e-Twinning faaliyetleri kapsamında Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından Turgut Reis İlkokulu, Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. eTwinning farkındalığı oluşturan kurum öğretmenleri de Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen törende onurlandırıldı.

Turgut Reis İlkokulu'ndan eTwinning Başarısı
Editör: Yaz Dostum
31 Aralık 2020 - 01:26

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nün yürüttüğü e-Twinning faaliyetleri kapsamında Silivri Turgut Reis İlkokulu, Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Okul Müdürü Hakan Can ve eTwinning farkındalığı oluşturan kurum öğretmenleri Demet Atun Güzel ile Mine Şahin de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen törende onurlandırıldı.

2019 yılında yürüttükleri projer ile ödüle layık görülen kurum, 2020 yılı itibariyle Türkiye'de 950, İstanbul 'da 52, Silivri' de 4 okulun sahip olduğu e Twinning Okulu ünvanına sahip olmuş oldu.

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Okul Müdürü Hakan Can, başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerine teşekkür temennilerini aktardı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum