İstanbul Av Silah ve Doğa Sporları Fuarına Silivri'den Otobüs Kaldırılacak

Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği, 2-5 Haziran 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan 9. Uluslararası İstanbul Av Silah ve Doğa Sporları Fuarına katılmak isteyen üyeleri için otobüs kaldıracağını duyurdu.

İstanbul Av Silah ve Doğa Sporları Fuarına Silivri'den Otobüs Kaldırılacak
Editör: Yaz Dostum
18 Mayıs 2022 - 11:27

Uluslararası Av Fuarları Takviminde resmi olarak dünyaca kabul gören bir fuar haline gelen İstanbul Prohunt Türk üreticilerin ve dünya markalarının katılımı ile 2016 tarihinden itibaren 3 salonda 16.000 m2 alanda düzenleniyor. Türk silah sektörünün uluslararası alandaki prestiji açısından da son derece önemli olan fuar uluslararası profesyonel ziyaretçileri için de ticari anlamda getirdiği rahatlık ve imkanlarla buluşma noktası haline gelmiştir. 9. Uluslararası İstanbul Prohunt Av, Silah ve Doğa Sporları Fuarı 02- 05 Haziran 2022 tarihinde Yeşilköy'deki İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleşecek. Katılımcı firmalar en yeni ürünlerini organizatörler ise en keyifli etkinlikleri sunmak için şimdiden hazırlıklara başladılar.

Sektörü müşterileriyle aynı çatı altında buluşturan fuara, Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği Üyeleri için otobüs kaldıracağını duyurdu.

Yapılan duyuruda şunlar kaydedildi:

"02-05 HAZİRAN 2022 İstanbul av silah ve doğa sporları fuarına katılmak isteyen üyelerimiz 0505 029 6015 nolu dernek telefonundan arayarak isim yazdırmaları gerekmektedir. Davettiyeler isme özel çıkartılacaktır. 05 Haziran Pazar günü Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği Önünden araba kaldırılacaktır."


YORUMLAR

  • 0 Yorum