ODAK'lı öğrenciler Kanguru Matematik Final Sınavına girmeye hak kazandı

Silivri’nin Değeri parolasıyla faaliyet gösteren Özel ODAK Okulları’nın 6. Sınıf öğrencisi Efehan Çakmakçı, 7. Sınıf öğrencileri Ilgaz  Koyuncu ve Dide Türkmen ile 8. Sınıf öğrencisi Eren Deveci’yi uluslararası bir matematik yarışması olan Kanguru Matematik’in Final Sınavına girmeye hak kazandı.

ODAK'lı öğrenciler Kanguru Matematik Final Sınavına girmeye hak kazandı
Editör: Yaz Dostum
18 Mayıs 2022 - 11:14 - Güncelleme: 18 Mayıs 2022 - 11:21
Silivri Özel ODAK Okulları öğrencileri, sayısal düşünme, problem çözme stratejilerini öğrenme başta olmak üzere öğrencilere matematiği sevdirmek, matematik kültürü oluşturmak ve öğrencilerin matematik yeteneklerini uluslararası düzeyde sergilemelerine olanak sağlamak amaçlarıyla gerçekleştirilen Uluslararası Kanguru Matematik Yarışmasında önemli başarılar elde etmeye ve kurumlarının gururu olmaya devam ediyor.

Bu çerçevede Özel ODAK Okulları’nın 6. Sınıf öğrencisi Efehan Çakmakçı, 7. Sınıf öğrencileri Ilgaz  Koyuncu ve Dide Türkmen ile 8. Sınıf öğrencisi Eren Deveci, dünyanın en prestijli matematik yarışması olarak bilinen Kanguru Matematik’in Final Sınavına girmeye hak kazandı.

Kurumun Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı ve Genel Müdür Gülgün Narinç tarafından ayrı ayrı tebrik edilen ve hayat boyu her alanda mutluluk ve başarı temennilerinde bulunulan 6., 7. Ve 8. Sınıf öğrencileri; kendilerini motive eden, alanında profesyonel öğretmen kadrosunun rehberliğinde okullarında uluslararası sınava hazırlanıyor.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum