İSTOKDEF Silivri'deki Hemşehri Derneklerinin Başkanları ile Buluştu

İstanbul Tokat Dernekler Federasyonu Silivri’deki hemşehri derneklerinin başkanları ile Öğretmenevi’nde toplantı yaptı.

İSTOKDEF Silivri'deki Hemşehri Derneklerinin Başkanları ile Buluştu
Editör: Yaz Dostum
29 Eylül 2020 - 20:14 - Güncelleme: 29 Eylül 2020 - 20:19
İstanbul Tokat Dernekler Federasyonu Silivri’deki hemşehri derneklerin başkanları ile tanışmak, kaynaşmak ve istişare yapmak amacıyla, Öğretmenevi’nde kahvaltılı toplantı organize etti.

Dernek başkanları ile hasbihalde bulunan federasyon üyeleri, birlikte gerçekleştirebilecekleri çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulundular.

Öte yandan gençlik faaliyetleri,  sportif aktiviteler, sosyal ve kültürel vb. çalışmaları koordine etmek amacıyla bu çalışmaların yürütülmesi amacıyla sekretarya kurulurken özellikle son dönemde gençleri bekleyen tehlikeler üzerine dikkat çeken açıklamalar kaydedildi.

Kahvaltıya iştirak eden Dernek Başkanlarının ortak katılımıyla bu toplantıların genişletilerek sürekli hale getirilmesi kararlaştırıldı. İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır anlayışıyla çalışmaların yürütülmesi kararlaştırıldı.

İstanbul Tokat Dernekleri Federasyonu tarafından "Temiz toplum Erdemli insan" niyetiyle başlatılan bu çalışmaların bölgedeki tüm ilçelerde devam edeceği belirtildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum