İYİ Partili Erdinç Tabak: Silivri'de Birinci Parti Olacağız

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı, bugün 3. Olağan Kongresini saat 10.00 – 17.00 arasında Ünsal Düğün Salonunda gerçekleştirdi. Kongreye saatler kala adaylıktan çekildiğini açıklayan Ortaköy eski Belde Belediye Başkanı Erdinç Tabak, seçimden zaferle ayrılan Gökhan Ceylan  ve ekibine destek olacağını duyurmuştu. Kongre sonrasını düşüncelerini paylaşan Tabak, “Önümüzdeki günler çok daha farklı çalışmalar içerisine girerek partimizi 1. parti konumuna getireceğiz” dedi.

İYİ Partili Erdinç Tabak: Silivri'de Birinci Parti Olacağız
Editör: Yaz Dostum
04 Aralık 2022 - 22:37 - Güncelleme: 06 Aralık 2022 - 13:37
İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı, bugün 3. Olağan Kongresini saat 10.00 – 17.00 arasında Ünsal Düğün Salonunda gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Refik Bek’in göreve yeniden talip olduğu kongrede adaylardan Gökhan Ceylan ve Varol Karadeniz delegelerin ve partililerin teveccühü ile Başkan seçilmek için yarıştı. Erdinç Tabak ise kongreye saatler kala adaylık kararından vazgeçtiğini deklare ederek, Gökhan Ceylan ve ekibine destek olacağını ifade etti. 

GÖKHAN CEYLAN KAZANDI

Kongrede zaferi göğüsleyen beyaz liste ile 132 oy alan mevcut Başkan Refik Bek'i, 207 oy ile geçen Gökhan Ceylan oldu.

“BU PARTİ DEMOKRASİNİN TEMELİ OLACAK”


Kongre sonrası düşüncelerini aktaran Erdinç Tabak, “Aynen düşündüğümüz gibi oldu. Burada kazanan Gökhan kardeşim değil, partimiz olmuştur. Tahmin ediyorum önümüzdeki günler çok daha farklı çalışmalar içerisine girerek partimizi 1. parti konumuna getireceğiz. O bakımdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu parti demokrasinin temeli olacaktır. Bunu herkes böyle bilsin. İnşallah önümüzdeki günler daha da İYİ olacak” şeklinde konuştu.

Hazal BAŞARAN

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum